Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Shokkipäätös! – Jürgen Klopp jättää Liverpoolin: “Päätös, joka minun oli tehtävä”

Jurgen Klopp, päävalmentaja, Liverpool.
AOP

Jürgen Klopp jättää Liverpoolin tämän kauden päätteeksi. Seura ja saksalaismanageri tiedottivat asiasta perjantaina.

Kaiken Liverpoolin kanssa voittanut Jürgen Klopp jättää paikkansa punaisten päävalmentajana tämän kauden päätteeksi. Saksalaismanageri on toiminut Liverpoolin päävalmentajana vuodesta 2015 lähtien.

– Jätän seuran kauden lopussa. Ymmärrän, että se on järkytys monille ihmisille tällä hetkellä, Klopp totesi seuran julkaisemassa haastattelussa.

– Rakastan ehdottomasti kaikkea tässä seurassa, rakastan kaikkea kaupungissa, rakastan kaikkea kannattajissamme, rakastan joukkuetta, rakastan henkilökuntaa. Rakastan kaikkea. Mutta se, että teen silti tämän päätöksen, osoittaa, että olen vakuuttunut siitä, että se on se päätös, joka minun on tehtävä.

Saksalaismanageri myönsi, että yli kahdeksan vuoden rypistys Liverpoolin johdossa on vienyt mieheltä mehuja. Mies vakuutti olevansa henkisesti ja fyysisesti kunnossa, mutta näki ajan päätökselle olevan nyt oikea.

– Tiesin, että päätös olisi tehtävä jossain vaiheessa.

Klopp paljasti ilmoittaneensa seuralle jo viime marraskuussa, että tämä kausi jäisi saksalaisen viimeiseksi.

Viime kaudella punaiset eivät onnistuneet ainuttakaan pystiä voittamaan, mutta tällä kaudella Kloppin miehistö on vielä mukana jokaisen kamppailussa jokaisesta neljästä isosta mestaruudesta.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga