Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Tässäkö korvaaja Kloppille? – Liverpool-legenda paljasti suosikkinsa seuran seuraavaksi valmentajaksi: “Luonnollinen valinta”

Jamie Carragher näkisi mielellään Xabi Alonson Liverpoolin seuraavana managerina
AOP

Liverpool-luotsi Jürgen Klopp ilmoitti yllättäen perjantaina jättävänsä seuran kuuvan kauden päätteeksi. Kaiken seuran kanssa saavuttanut saksalaismanageri myönsi “energiansa käyvän vähiin”

Vaikka kautta on vielä jäljellä ja Liverpoolillakin isoja pelejä vielä edessä, on futispiireissä väistämättäkin spekulointi Jürgen Kloppin seuraajasta jo alkanut.

Liverpoolin seuralegenda Jamie Carragher paljasti oman suosikkinsa saksalainen seuraajaksi. Englantilainen näkisi mielellään entisen seurakaverinsa Xabi Alonson punaisten seuraavana valmentajana.

Carragher uskoo, että espanjalaismanageri Alonso olisi luonnollinen valinta Kloppin seuraajaksi viiden Liverpoolissa pelaajana vietetyn vuoden sekä loistavien näyttöjen Bayer Leverkusenin johdossa vuoksi.

– Alonsoa kunnioitetaan Liverpoolissa jo nyt sen vuoksi, mitä hän teki pelaajana – hän on Mestarien liigan voittaja. Se on yksi syy siihen, miksi Alonsoa pidetään jo luonnollisena perillisenä.

– Juuri nyt, kun hän on tehnyt töitä Bayer Leverkusenissa, hän näyttää Euroopan jalkapallon kirkkaimmalta nuorelta tekijältä. Se tekee hänestä varmasti ennakkosuosikin, Carragher tuumi.

Alonso itse kommentoi huhuja Liverpool-pestistä perjantaina ja vakuutti keskittyvänsä parhaillaan ainoastaan Leverkusenin mestaruuskamppailuun Bundesliigassa.

– Jos totta puhutaan, en ole siinä pisteessä, että miettisin seuraavaa askelta, Alonso myönsi.

Alonson lisäksi Kloppin seuraajaksi on spekuloitu muun muassa Liverpoolin entistä kipparia Steven Gerrardia, Valioliigaseura Brightonin päävalmentajaa Roberto De Zerbia, Saksan maajoukkueen valmentajaa Julian Nagelsmannia sekä Romasta lähtöpassit saanutta Jose Mourinhoa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga