Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Napolin maalitykki luopumassa unelmastaan yllättävän diilin vuoksi: “En sulkisi pois sitä mahdollisuutta”

Victor Osimhen, Napoli.
AOP

Napolin Victor Osimhen on ollut viime vuodet yksi Euroopan tavoitelluimmista hyökkääjistä, eikä suotta – nigerialaishyökkääjä on tehnyt todella vakuuttavaa jälkeä niin seura- kuin maajoukkuetasolla.

Victor Osimhen allekirjoitti joulun alla Napolin kanssa vielä vuoteen 2026 ulottuvan jatkosopimuksen, mutta miehen uskotaan suuntaavan kesällä jo muualle.

Valinnanvaraa tähdellä tulee varmasti kesällä riittämään, sillä monet kärkiliigojen joukkueet ovat nigerialaistähdestä kiinnostuneita.

Pari viikkoa sitten mies itse paljasti haaveilevansa pelaamisesta Valioliigassa vielä jonain päivänä ja hyökkääjätähteä onkin viety vahvasti muun muassa Chelseaan ja Arsenaliin.

Miehen unelma Valioliigasta saattaa kuitenkin vielä upota, mikäli maukkaampi tarjous osuu kohdalle jostain muualta. Ainakin La Ligaa pelaavan Real Madridin on kerrottu juonivan Osimhenille maukasta diiliä, josta voisi olla vaikea kieltäytyä.

Yllättävämpi huhu kuultiin kuitenkin Italiasta, jonka mukaan Osimhen saattaisi olla siirtymässä Napolin arkkivihollisen Juventuksen riveihin.

Juventuksen entinen pelaaja Alessandro Matri kommentoi Osimhenin tilannetta uutissivusto Mirrorin mukaan.

– En sulkisi pois mahdollisuutta, että Osimhen siirtyy Juventukseen, Matri heitti.

– Ostos ei olisi mahdoton ja älkää unohtako, että Juve on tehnyt tämän ennenkin Gonzalo Higuainin kanssa. He säästivät rahaa tällä kaudella ja jos he pääsevät Mestarien liigaan, heillä olisi ylimääräistä rahaa käytettävissään.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset