Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

La Ligan yllättäjäjoukkue kliiniseen voittoon! – “Tärkeät pisteet…”

FC Gironan espanjalaiskeskikenttä Portu iski voittomaalin.
AOP

Espanjan jalkapalloliigan suurin yllättäjäjoukkue tällä kaudella eli FC Girona jatkoi sensaatiomaista virettään. Girona nappasi äärimmäisen tärkeät pisteet La Ligan mestaruustaiston kannalta sunnuntaina kaatamalla vieraskentällä sarjan alempaan kastiin kuuluvan Celta Vigon. Girona taistelee mestaruudesta yhdessä Real Madridin kanssa.

Michel Sanchezin valmentama Girona venyi mahtavaan vierasvoittoon Espanjan pääsarjassa La Ligassa. Girona nappasi kliinisen 1-0 -vierasvoiton Celta Vigosta, joka taistelee La Ligan alemmassa kastissa putoamista vastaan.

Girona nosti pistesaldonsa 22 pelatun ottelun jälkeen 55 pisteeseen. Joukkue on pisteen edellä Carlo Ancelottin valmentamaa Real Madria, jolla on yksi ottelu vähemmän pelattuna. Los Blancos voitti lauantain ottelussaan Las Palmasin vieraskentällä oltuaan ottelussa 1-0 -lukemin toisella jaksolla tappiolla.

Gironan sankariksi sunnuntain vierasottelussa nousi espanjalainen keskikenttäpelaaja Portu, joka naulasi ottelun ainoan osuman 20 peliminuutin jälkeen. Portu pelasi ottelussa yhteensä 69 minuuttia ennen kuin hänet otettiin vaihtoon ja kentälle asteli 24-vuotias keskikenttämies Ivan Martin. Portulle maali oli tällä kaudella kolmas 17 otteluun La Ligassa. Kahdella viimeisellä kaudella Getafen riveissä Portu ei maaleja onnistunut viimeistelemään 37 otteluun.

Sarjan kärjessä olevalle Gironalle voitto oli La Ligassa toinen putkeen. Pisteputki Espanjan pääsarjassa on jo huiman 14 ottelun mittainen. Edellinen täysi pistemenetys tuli vuoden 2023 puolella, kun Girona taipui kotinurmellaan Ancelottin Realille tylysti 3-0 -lukemin.

Ensi viikonloppuna Girona kohtaa kotikentällään Real Sociedadin ja tämän jälkeen on edessä mestaruustaiston kannalta isoin ottelu, eli vieraskamppailu Santiago Bernabeulla Realia vastaan. Vaikka sarjaa on vielä pelaamatta lähes 20 ottelua eli puolet, niin Gironan paikka Mestarien liigassa ensi kaudeksi on jo käytännössä turvattu. Eroa viidentenä olevaan Athletic Bilbaoon on hurjat 13 pistettä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta La Liga