Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Manchester Unitedin hyökkääjätähti palasi bilereissultaan – Häntä koipien välissä managerin nuhteluun?

Marcus Rashford
AOP

Marcus Rashford saapui Unitedin harjoituskeskukseen maannataina Erik ten Hagin puhutteluun.

Manchester Unitedin tähtihyökkääjä Marcus Rashford ei ollut joukkueen vahvuudessa, kun punaiset paholaiset kaatoivat alasarjajoukkue Newport Countyn FA Cupin neljännellä kierroksella sunnuntaina.

Virallinen tarina kuului, että Rashford oli sivussa “sairastumisen” vuoksi, mutta sosiaalisessa mediassa levinneet videot kertoivat toista tarinaa. Englantilaistähti bongattiin nimittäin keskiviikkona yökerhosta Belfastista. Huhujen mukaan mies olisi viihtynyt baarissa myös torstaina, mikä selittäisi “sairastumisen” sekä Unitedin perjantaisista harjoituksista pois jäämisen.

United-manageri Erik ten Hag totesi viikonloppuna, että kyse on “seuran sisäisestä asiasta” ja, että hollantilaismanageri “käy tilanteen läpi” hyökkääjän kanssa.

Aika tapauksen selvittelylle tuli maanantaiaamuna, kun Rashford kuvattiin saapumassa Unitedin harjoituskeskukseen yhdessä manageri veljensä kanssa. Edessä oli mitä ilmeisimmin “kurinpitokeskustelu” managerin kanssa tai ainakin kämmenten näpäytys.

Viime marraskuussa ten Hag kuvaili Rashfordin silloista biletystä yökerhossa “mahdottomaksi hyväksyä”, mutta tilanne näyttäisi vaativan nyt tiukempaa kurinpitoa, jotta hyökkääjätähti pääsee takaisin oikeille raiteille.

Unitedin kallein pelaaja Rashford on ollut tällä kaudella vain varjo omasta parhaastaan ja 26-vuotias tähti onkin saanut paljon kritiikkiä osakseen. Mies on iskenyt tällä kaudella kaikissa kilpailuissa ainoastaan neljä maalia.

Harjoitusten missaaminen yökerhoilun takia ei ainakaan ole miehen huteraa julkista kuvaa parantanut ja sosiaalisessa mediassa onkin peräänkuulutettu Rashfordilta “aikuistumista”.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga