Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Lähde: Real Madrid päätymässä B-suunnitelmaan: Bayern saamassa tahtonsa läpi!

Real Madrid
Pixabay

Real Madrid haaveilee uusista puolustuspään hankinnoista ensi kautta ajatellen. Joukkueeseen on linkitetty viime aikoina muun muassa Bayern Münchenin Alphonso Daviesia, mutta viimeisten tietojen valossa espanjalaiset ovat joutumassa suuntaamaan katseensa muualle.

Real Madridissa puhaltaa muutoksen tuulet. Los Blancosin hyökkäysarsenaali lukeutuu Euroopan parhaimmistoon, mutta joukkueen puolustus on aiheuttanut viime vuosina päänvaivaa manageri Carlo Ancelottille.

Ikääntyvä Dani Carvajal on ollut pitkään selkeä ykkösvaihto Madridin oikeaksi laitapuolustajaksi, mutta espanjalaisen jalka ei nouse enää aiempien vuosien tapaan. Näin ollen Santiago Bernabeulla on käännetty katseet kohti muita vaihtoehtoja, ja kokeneelle Carvajalille etsitään pitkän aikavälin korvaajaa.

Yhtenä vaihtoehtona on pidetty Bayern Münchenissä pelaavaa Alphonso Daviesia, mutta saksalaisseura ei halua luopua timantistaan. Monipuolisen Kanadan maajoukkuemiehen uskotaan olevan jatkamassa uraansa nykyisen palkanmaksajan alaisuudessa, joten Madridin suunnitelmat näyttävät näiltä osin olevan kariutumassa.

Football Espanan saamien tietojen mukaan Bernabeulla ollaankin päätymässä B-suunnitelmaan ja seura on kiinnostunut Yan Couton allekirjoituksesta. Gironaa lainasopimuksen turvin edustavan Couton on määrä palata Manchester Cityyn ensi kesänä, mutta hänelle ei uskota löytyvän käyttöä Pep Guardiolan kivikovassa miehistössä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta La Liga