Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Juve-tähdelle kylmä suihku! – Siirto Madridiin kaatui viime metreillä!

Moise Kean, Juventus.
AOP

Juventusta edustavan Moise Keanin toiveet Atletico Madridiin siirtymisestä ovat toistaiseksi kaatuneet. Mieheltä löydettiin espanjalaisseuran asettamassa lääkärintarkastuksessa vamma, jonka myötä Atletico päätti vetäytyä kaupoista.

Moise Keanin lähtöä Juventuksesta on pidetty vain ajan kysymyksenä. Aikoinaan yhtenä ikäpolvensa suurimmista lupauksista pidetyn italialaisen ura ei ole lähtenyt odotetunlaiseen nousukiitoon Bianconerissa, jonka myötä seura on ollut jo pidemmän aikaa valmis tekemään hänellä kauppaa.

Kean oli aiemmin muun muassa Monzan ja Fiorentinan tähtäimessä, mutta mies viittasi kintaalla kummankin seuran lähentelyille. La Ligassa pelaava Atletico Madrid oli niin ikään Keanin kintereillä ja pelaaja oli halukas siirtymään Metropolitanolle Diego Simeonen alaisuuteen.

Lähteet kuitenkin kertovat, että diili on kaatunut kalkkiviivoilla, sillä Keanilla todettiin jalkavamma Atleticon lääkärintarkastuksessa. Espanjalaisseura ei halua ottaa riskiä pelaajan kohdalla, jonka seurauksena kaupat peruuntuivat.

Keanin uskotaan eri arvioiden mukaan olevan pelikuntoinen aikaisintaan helmi- tai maaliskuussa.

Tuleva työnantaja on toistaiseksi vielä hämärän peitossa, mutta kaikki puhuu sen puolesta, että ura on jatkumassa Allianz Stadiumin ulkopuolella.

Lähde: The Cult of Calcio

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta La Liga