Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Kloppin lähtö vain jäävuoren huippu? – Tähtipelaaja punnitsee jatkoaan: “Katsotaan, mitä tapahtuu”

Virgil van Dijk
AOP

Liverpoolia ravistelee lähitulevaisuudessa suuret muutokset, kun Jürgen Klopp jättää pestinsä punapaitojen managerina. Tämän lisäksi myös yksi joukkueen luottopelaajista saattaa nostaa kytkintä.

Brittikentiltä kantautui hiljattain merkittävä uutinen, kun Jürgen Klopp ilmoitti astuvansa syrjään Liverpoolin päävalmentajan paikalta kuluvan kauden jälkeen.

Redsin takaisin Euroopan huipulle nostanut Klopp kertoi tarvitsevansa hengähdysaikaa pitkän työrupeaman päätteeksi ja vakuutteli, ettei aio valmentaa Poolin jälkeen mitään toista englantilaisseuraa.

Kloppin aikakauden päättyminen asettaa paljon kysymysmerkkejä, mutta saksalaisen poistuminen ei ole välttämättä jäämässä ainoaksi suureksi muutokseksi.

Punaisten alakerran monivuotinen johtohahmo Virgil van Dijk myöntää, ettei ole tehnyt päätöstä tulevaisuudestaan. Hollantilaisen sopimus on päättymässä ensi vuoden kesällä. Mieheltä kysyttiin jatkoaikeista Kloppin jälkeisenä aikana.

– Tuo on erittäin iso kysymys. Rehellisesti sanottuna, en tiedä, van Dijk totesi 90minin mukaan.

– Seuralla on paljon asioita päätettävänään. Managerin ja koko valmennusryhmän vaihtaminen ovat suuria muutoksia. Odotan innolla mihin suuntaan asiat kääntyvät.

– Keskittymiseni on kuitenkin vain tässä hetkessä ja toivon, että voimme saavuttaa kauden aikana menestystä. Katsotaan, mitä tapahtuu.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset