Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Tässäkö seuraaja Xaville? – Kuka pystyy muuttamaan Barcelonan negatiivisen dynamiikan

Xavi Hernandez, manageri, FC Barcelona.
AOP

Barcelonan seurajalegenda Xavi on ilmoittanut luopuvansa tehtävästään kauden päätteeksi, mutta kuka on oikea korvaaja hänen tilalleen?

Barcelonan valmentaja Xavi Hernández ilmoitti yllättäen lauantaina jättävänsä paikkansa Katalonian jättiläisten johdossa tämän kauden päätteeksi.

Espanjalaismanagerin ilmoitus tuli seurauksena Barcelonan lauantaisesta 3-5 tappiosta Villarealille. 0-2 tappioasemasta johtoon noussut Barcelona suli lopussa täysin ja Villareal voitti ottelun iskemällä kaksi viime hetken osumaa lisäajalla.

– Tunne Barcelonan johdossa on julma ja epämiellyttävä Se on kauheaa oman mielenterveyden osalta. Jopa siihen pisteeseen asti, että ajattelet, ettei ole mitään järkeä jatkaa, Xavi myönsi lauantaisen tappion jälkeen.

– Minusta tuntuu, että teen oikein. Mielestäni seura tarvitsee dynamiikan muutoksen, dynamiikka on hyvin negatiivinen, espanjalainen jatkoi.

Spekulointi seuran seuraavasta managerista alkoi välittömästi Xavin päätöksen jälkeen ja mahdollisia korvaajia onkin jo pitkä lista.

Spekulaatioissa on esitetty ainakin Barcan entistä keskikenttäpelaajaa Thiago Mottaa, Arsenalin Mikel Artetaa sekä Romasta vastikää potkut saanutta Jose Mourinhoa.

Barcan presidentti Joan Laporta suosii huhujen mukaan Saksan maajoukkueen entistä valmentajaa Hansi Flickia. Yksi yllättävä nimi spekulaatioissa on myös viime perjantain shokkipäätöksellä Liverpoolin jättävä Jürgen Klopp.

Xavin saapuessa Barcelonaan, seuralegenda vaikutti pystyvän rakentamaan jotain kestävää ja johdattikin seuran viime vuonna ensimmäiseen mestaruuteen neljään vuoteen.

Tällä kaudella joukkueen oma pää on kuitenkin vuotanut pahasti ja hyökkäyspäässäkin on ollut ongelmia. Mestaruuskamppailu on käytännössä jo lipsumassa Barcelonalta tavoittamattomiin ja ensi kaudella suuntaa pyritään kääntämään ylöspäin uuden managerin johdolla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset