Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Valioliigan huippumanageri jyrähtää Barca-huhuista! – “Kyse on valeuutisista”

Mikel Arteta
AOP

FC Barcelonan manageri Xavi Hernandez ilmoitti hiljattain luopuvansa pestistään kuluvan kauden jälkeen. Miehen seuraajalla on spekuloitu mediassa runsaasti ja esiin on nostettu muun muassa Mikel Artetan nimi. Gunnersin käskyttäjä ampuu huhut kuitenkin alas suoralta kädeltä.

Xavi Hernandez, joka on joutunut tällä kaudella kovan painostuksen kohteeksi, ilmoitti viime viikolla luopuvansa virastaan kuluvan kauden jälkeen. Kyseessä oli jo toinen valtavan kokoluokan uutispommi, sillä hieman aiemmin Jürgen Klopp ehti ilmoittaa jättävänsä tehtävänsä tulevana kesänä.

Xavi kertoi päätöksensä johtuvan valtavista paineista, jotka Kataloniassa työskentelystä aiheutuu. Espanjalaisen seuraavasta askeleesta ei ole tässä vaiheessa mitään tietoa, kuten ei myöskään hänen seuraajastaan.

Tehtävään on huhuttu muun muassa Arsenalin koutsia Mikel Artetaa, jonka on uskottu olevan valmis purkamaan nykyisen työsopimuksensa päästäkseen valmentamaan Barcaa.

– Nämä väitteet eivät pidä ollenkaan paikkaansa. Kyse on valeuutisista, Arteta kommentoi 90minin mukaan.

– En tiedä, mistä tämä on saanut alkunsa, mutta olen melko järkyttynyt tilanteesta. Olen oikeassa paikassa oikeiden ihmisten kanssa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta La Liga