Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Manchester Unitedin nuori tähti vihjasi tyytymättömyydestään somessa – “United ei aikasi arvoinen”

Amad Diallo vihjasi tyytymättömyydestä Manchester Unitedissa sosiaalisessa mediassa
AOP

Manchester Unitedia edustava Amad Diallo tykkäsi twiitistä, jossa todettiin, että Manchester United “ei ole hänen aikansa arvoinen”.

Manchester Unitedin Amad Diallo tykkäsi viestipalvelu X:ssä Sunderlandin fanipostauksesta, jossa häntä kehotettiin palaamaan entiseen seuraansa, koska hänellä ei ole mahdollisuuksia Old Traffordilla.

– Tässä, Amad Diallo – jos he eivät aio aloittaa sinua FA Cupissa Newport Countyn vieraana, sinun ei todellakaan kannata antaa heille aikaasi. Tule kotiin, missä sinua todella arvostetaan…, nimettömän tilin twiitissä kirjoitettiin.

Nuorukainen poisti tykkäyksensä nopeasti, mutta se ei jäänyt futisfaneilta huomaamatta.

Vastikää pelikuntoon kuntoutunut Diallo ei päässyt penkiltä kentälle sunnuntaina, kun United kaatoi alasarjajoukkue Newport Countyn FA Cupin neljännellä kierroksella, mistä mies oli selvästi tyytymätön.

Diallo saapui Unitediin suurten odotusten saattelemana kolme vuotta sitten, mutta nuorukaisen potentiaali ei ole päässyt Old Traffordilla irti. Viime kauden nuorukainen vietti lainalla Sunderlandissa, missä mies iski 42 ottelussa 12 osumaa.

Unitedissa mies on päässyt irti ainoastaan kerran tällä kaudella.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga