Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Barcelonan yllättäen jättänyt Xavi maalaa seuran uudelle managerille synkkää kohtaloa: “Hänelle käy samoin kuin Guardiolalle ja minulle”

Xavi Hernandez
AOP

Barcelona hakee parhaillaan uutta valmentajaa seuran puikkoihin ensi kauden alusta alkaen, sillä seuran nykyinen manageri, Xavi Hernández, ilmoitti yllättäen viime lauantaina jättävänsä pestinsä joukkueen johdossa.

Mediassa on spekuloitu ahkeraan espanjalaisen mahdollista korvaajaa ja nyt myös Xavi itse on paljastanut oman suosikkinsa joukkueen seuraavaksi manageriksi.

– Rafa [Rafael Márquez] on ystäväni ja hän valmistautuu parhaillaan valmentamaan Barcan ykkösjoukkuetta jonain päivänä. Loppu on [urheilujohtaja] Decon ja presidentin käsissä, mies paljasti.

Marquez vietti Camp Noulla pelaajana vuodet 2003-2010. Tällä hetkellä mies on seuran B-joukkueen valmentaja. Barcelona Atlètic pelaa Espanjan kolmannella sarjatasolla.

Vaikka Xavi ystävänsä ja vanhan joukkuetoverinsa Barcan ykkösjoukkueen johdossa mielellään näkisikin, lähetti espanjalainen myös varoittavan sanan mahdolliselle tulevalle valmentajalle.

– Hänelle käy samoin kuin [Pep] Guardiolalle tai minulle. Tämä on ongelma: niin käy hänellekin, Xavi pamautti.

– Neuvoni on: ole luonnollinen, tee mitä tunnet parhaaksi, äläkä anna vaikuttaa itseesi liikaa. Niin minä olen toiminut ja olen siitä ylpeä.

Ilmoittaessaan erostaan, Xavi avasi myös päätöksensä syitä ja paljasi Barcelonan valmentamisen olevan henkisesti rankkaa. Espanjalaisvalmentaja kuvaili seuran nykyistä dynamiikkaa negatiiviseksi, joten seuraavalla valmentajalla – ole se sitten kuka tahansa – riittää varmasti töitä heti alkuun.

– Unelmani oli valmentaa Barcelonaa, pelata hyvää jalkapalloa ja voittaa. Ja se on toteutunut – ei tällä kaudella – mutta lähden erittäin hyvällä omallatunnolla, Xavi päätti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset