Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Inter Milan lähellä todellista yllätyshankintaa! – Pitkän linjan maajoukkueveteraani matkalla Giuseppe Meazzalle

Inter Milan
Pixabay

Inter Milanin kerrotaan olevan lähellä Mehdi Taremin hankintaa. FC Portoa edustava kokenut iranilaiskärki on jäämässä ilman sopimusta kesällä, joten hän on ollut vapaa neuvottelemaan muiden seurojen kanssa tammikuun alusta lähtien.

Vahvaa kautta pelaava Inter Milan porskuttaa Serie A:n kärjessä pisteen erolla Juventukseen nähden. Simone Inzaghin luotsaama Nerazzurri on voittanut 17 pelaamastaan 21 ottelusta, pelannut kolme tasuria ja hävinnyt toistaiseksi vain kertaalleen.

Interin kokonaisvaltainen pelaaminen on toiminut mallikkaasti, mutta etenkin hyökkäys on ollut uomissaan. Joukkue on mättänyt komeat 50 häkkiä ja omissa on soinut vain 10 kertaa. Inzaghin kerrotaan tästä huolimatta haluavan vahvistaa hyökkäystään lähitulevaisuuden aikana.

Joukkueen haaviin on uimassa melkoinen yllätysnimi, sillä Mehdi Taremin kerrotaan olevan lähellä sopimusta Nerazzurrin kanssa. FC Porton keskushyökkääjä pelaa sopimuksensa viimeistä kautta ja hänen uskotaan olevan aikeissa allekirjoittaa kolmen vuoden mittaisen diilin milanolaisseuran kanssa.

Taremi on tällä hetkellä Iranin mukana Aasian mestaruuskisoissa, jonka jälkeen hänen on määrä suorittaa Interin asettama lääkärintarkastus.

Lähde: The Cult of Calcio

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat