Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Lähde: Juventus hankki brittikentillä ihastuttaneen argentiinalaistähden!

Juventus
Pixabay

Juventus on hankkinut Carlos Alcarazin Southamptonista, lähteet kertovat. Argentiinalaisen on määrä saapua Torinoon saatuaan tarvittavat matkustusasiakirjat kuntoon.

Pistemenetyksen vuoksi europelien ulkopuolelle jäänyt Juventus pelaa vahvaa kautta kotimaansa kentillä. Massimiliano Allegrin valmentamat raitapaidat ovat Serie A:n toisella sijalla vain pisteen piikkipaikalla olevaa Inter Milania jäljessä.

Juve on pelannut yhden ottelun enemmän, mutta sillä on mahdollisuus nousta kärkeen seuraavalla kierroksella, kun vastaan asettuu juuri Inter. Allegrin miehistö on hävinnyt Interin tavoin toistaiseksi vain yhden ottelun, mutta edellisessä pelissä Empolia vastaan tasapeliin jääminen oli luonnollisesti kova pettymys.

Kuten hyvin tiedetään, Juve on joutunut viime aikoina kärsimään pelaajarintamalla. Vaikka muutamien tärkeiden pelaajien poissaolo ei ole toistaiseksi näkynyt tulostaululla, haluaa Allegri tuoda ryhmään lisää leveyttä.

Yksi odotettu hankinta on tuoreiden lähteiden mukaan mennyt maaliin.

Fabrizio Romano kirjoittaa, että Southamptonia edustanut Carlos Alcaraz on suorittanut Juven asettaman lääkärintarkastuksen. Romanon mukaan Alcarazin on määrä matkustaa Torinoon heti saatuaan VISA:n. Kyseessä on lainasopimus, johon on kirjattu 40 miljoonan euron osto-optio.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat