Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: PSG ja Real Madrid tavoittelevat ManU:n superlupausta!

Alejandro Garnacho
AOP

Manchester Unitedin laitahyökkääjä Alejandro Garnacho on tuoreiden raporttien mukaan sekä Paris Saint-Germainin, että Real Madridin tarkkailun kohteena. Argentiinalainen on kuulunut ManU:n vaikean kauden harvoihin onnistujiin.

Alejandro Garnacho on päässyt nauttimaan tällä kaudella suuresta vastuusta Erik ten Hagin alaisuudessa. Juonikas laitahyökkääjä on pelannut 19 valioliigaottelua, joka on saman verran kuin koko viime kauden aikana.

Kuluvalla sesongilla mies on kuitenkin kuulunut selkeästi useammin avauskokoonpanoon lukeutuen Unitedin suurimpien onnistujien joukkoon. Toistaiseksi kolme maalia tehneen argentiinalaisen hyvät otteet eivät ole jääneet muuallakaan huomaamatta.

CaughtOffsiden saamien tietojen mukaan PSG ja Real Madrid tarkkailevat hänen tilannettaan. Uutiset aiheuttavat luonnollisesti huolta Old Traffordilla, vaikka Garnachon nykyinen sopimus kestää vuoteen 2028 asti.

On selvää, että nuoret lupaukset, kuten Garnacho haluavat kilpailla lähitulevaisuuden aikana kirkkaimmista pokaaleista. Se ei ole tällä hetkellä mahdollista Unitedissa, sillä joukkue on pudonnut todella kauas Valioliigan kärjen vauhdista.

Tie nousi pystyyn Mestarien liigassa ja liigacupissa, joten FA Cup on käytännössä ManU:n ainoa mahdollisuus voittaa jotain tällä kaudella.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset