Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Jysähtääkö siirtoikkunan viimeisten päivien aikana todellinen pommi? – Chelsea valmis luopumaan hyökkääjästään!

Armando Broja
AOP

Kuten hyvin tiedetään, Chelsea etsii uutta puhdasta ysipaikan pelaajaa. Seuran verkot ovat vesillä, jonka myötä joidenkin nykyisten pelaajien tulevaisuus on vaakalaudalla. Yksi heistä on tällä kaudella rajusti alisuorittanut Armando Broja.

Chelsea teki viime vuonna todella kovan luokan kaappauksen, kun Christopher Nkunku saatiin naarattua Red Bull Leipzigista Länsi-Lontooseen.

Stamford Bridgellä on kuitenkin jouduttu pettymään, sillä ranskalaisen otanta on jäänyt loukkaantumisten vuoksi varsin pieneksi. Monipuolinen Nkunku pystyy terveenä ollessaan pelaamaan useammalla pelipaikalla hyökkäyslinjassa, joten hänen vammakierteensä on ollut Bluesille tuntuva takaisku.

Niin ikään oman osansa loukkaantumisista saanut Armando Broja on puolestaan ollut todella vaisu tehtyään vain yhden maalin 13 valioliigaottelussa. Brojan uskottiin vaihtavan maisemaa jo viime kesän siirtoikkunassa, mutta Chelsea hylkäsi tuolloin West Hamin jättämän 33 miljoonan punnan arvoisen tarjouksen.

Lontoossa haaveillaan edelleen Victor Osimhenin hankinnasta, jonka myötä Brojan uskotaan olevan päätymässä mahdollisesti kauppatavaraksi vielä tammikuun siirtoikkunan viimeisten päivien aikana.

Fulham ja Wolverhampton ovat Eurosportin mukaan kiinnostuneita Brojan palveluksista, mutta Chelsean asettama 50 miljoonan punnan hintalappu saattaa osoittautua liian korkeaksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset