Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Tästä syystä ManU ei saa parasta irti superhankinnastaan – Seuralegenda löysi yllättävän syyllisen: “Pelatkaa pallo sinne hemmetin boxiin!”

Rasmus Hojlund
AOP

Manchester Unitedin viime kesän superhankinta Rasmus Højlund ei ole vielä pystynyt saamaan seurassa täyttä potentiaaliaan irti tai täyttämään isoja odotuksiaan.

Unitedin seuralegenda Rio Ferdinand ei kuitenkaan sysäisi kaikkea syytä vähäisistä onnistumisista tanskalaishyökkääjä Rasmus Højlundin niskoille.

– Hänen ei ole annettu olla tarpeeksi ahne. Hän on nälissään! Häntä säännöstellään parhaillaan. En tiedä miksi, United-legenda totesi.

Ferdinandin mukaan tarjoilu Højlundille ei ole Unitedissa ollut riittävää ja mies kritisoi erityisesti laitahyökkääjiä Antonya sekä Alejandro Garnachoa, jotka eivät englantilaisen mukaan pelaa riittävästi palloa laidoilta maalille.

– Katsovatko he häntä ja ajattelevat: ‘Hän ei ole tehnyt maaleja, en voi pelata hänelle palloa’?, Ferdinand ihmetteli.

– Pelatkaa palloa hänen [Højlundin] luo ja hänen ympärilleen, kun olette leveällä. Älkää yrittäkö tehdä siitä liian kaunista, Ferdinand tulitti.

– Hän tekee hyviä juoksuja, mutta leveällä pelaavien pelaajien pitää vain laittaa palloa sinne hemmetin boksiin!

Højlund onkin saanut tällä kaudella kaikista Valioliigan hyökkääjistä vähiten tarjoiluja, mikä kertoo karua kuvaa ManUn muiden pelaajien luomista paikoista.

Jos homma jatkuu samanlaisena, kokee Ferdinand, ettei United tule saamaan tähtihyökkääjästään ”parasta irti”. Joukkuekavereiden avuilla Højlundille saataisiin onnistumisia, mikä keventäisi myös kovaa painetta nuorukaisen hartioilla, minkä miehen iso hintalappu aiheuttaa. Näin onnistumiset poikisivat myös lisää onnistumisia.

– Hän on valtavien paineiden alla. Kaikki paineet kohdistuvat siihen hintaan, jolla hän saapui. On löydettävä keino saada hänestä kaikki irti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga