Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Saudi Pro League

Diili jäissä! – Mitä tekee Valioliigan paraguaylaistähti?

Miguel Almiron
AOP

Tuoreiden lähteiden mukaan Saudi-Arabian liigassa pelaava Al-Shabab ei ole lähestynyt Newcastle Unitedin Miguel Almirónia, joten paraguaylainen saattaa jäädä sittenkin St. James’ Parkille.

Saudi Pro Leaguessa pelaavan Al-Shababin kerrottiin aikaisemmin olevan kiinnostunut Miguel Almirónista, jonka vuoksi Newcastlen uskottiin joutuvan etsimään hänelle korvaajaa. Tuoreiden raporttien mukaan Saudi-Arabiasta ei kuitenkaan ole tullut tarjousta, ja Al-Shabab aikoo viimeistellä Ivan Rakiticin siirron, mikä voisi lopettaa heidän kiinnostuksensa Almiróniin.

Saudi-Arabian ammattilaisliigan siirtoikkuna sulkeutuu tiistaina, joten aikaa sopimuksen tekemiselle on rajoitetusti.

Almirón oli poissa Newcastlen kokoonpanosta lauantaina pelatussa FA Cupin ottelussa Fulhamia vastaan, mutta tämän vahvistettiin johtuvan sairastumisesta.

Paraguayn maajoukkuemies siirtyi Newcastleen tammikuussa 2019 Atlanta Unitedista ja on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Eddie Howen ryhmän avainpelaajista. Tällä kaudella Almirón on pelannut 21 valioliigaottelua merkkauttaen kolme maalia ja yhden maalisyötön.

Laitahyökkääjä on jäänyt koko muun joukkueen tavoin kauas parhaastaan, sillä Magpies majailee vasta sarjataulukon kymmenennellä sijalla. Ovien uskotaan käyvän viimeistään kesällä, mutta Almirónin kohdalla kaikki on toistaiseksi arvailujen varassa.

Lähde: ESPN

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Saudi Pro League