Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Melkoiset turpakäräjät Valioliigassa! – Lilliputti järjesti maaliuhlat

Lutonin Elijah Adebayo naulasi verkot kiriälle Brightonia vastaan.
AOP

Valioliigassa palattiin tiistaina päiväjärjestykseen, kun arkikierroksella oli ohjelmassa hurja viiden ottelun ilta. Päivä alkoi sarjassa kolmantena ennen tiistain otteluita olleen Arsenalin vierasvoitolla ja jatkui kahdella maalijuhlalla. Maalijuhlia oli järjestämässä putoamista vastaan taisteleva Luton, joka murskasi kotinurmellaan Valioliigan keskikastiin kuuluvan joukkueen.

Walesilaisvalmentaja Rob Edwardsin valmentama Luton otti todella murskaavan kotivoiton Valioliigassa tiistaina. Luton kaatoi mahtavan esityksen päätteeksi italialaismanageri Roberto De Zerbin valmentaman Brightonin. Luton oli kotinurmellaan vahvempi 4-0 -lukemin.

Ottelun avausjaksolla ottelu lyötiin pakettiin reilussa 40 minuutissa, kun Luton onnistui kolmesti maalinteossa. Ensimmäisen kolmen minuutin aikana joukkue karkasi englantilaishyökkääjä Elijah Adebayon sekä irlantilaishyökkääjä Chiedozie Ogbenen osumilla 2-0 -johtoon. Adebayo lisäsi johdon jo kolmeen maaliin 42. peliminuutilla.

Luton oli karata jo 4-0 -johtoon 49. peliminuutilla, mutta englantilaiskeskikenttä Jordan Clarkin osuma hylättiin paitsiotarkastuksen jälkeen. Hetkeä myöhemmin Luton kuitenkin onnistui neljännessä osumassaan, kun Adebayo sai hattutempun täyteen 56. peliminuutilla.

Adebayo otettiin vaihtoon 71. peliminuutilla, kun 24-vuotias hollantilaishyökkääjä Tahith Chong otti englantilaisen paikan kentältä. Adebayo on iskenyt tämän kauden 22 otteluun Valioliigassa yhteensä kahdeksan osumaa. 26-vuotiaan hyökkääjän markkina-arvo on vain reilut kuusi miljoonaa euroa.

Lutonille voitto oli jo kolmas putkeen, sillä joukkue nappasi FA Cupissa kaksi voittoa putkeen. Edellinen Valioliiga-ottelu oli tammikuun alussa, kun joukkue pelasi 1-1 -tasapelin Burnleyn vieraana. Voitto Valioliigassa oli Lutonille vuoden ensimmäinen. Edelliset voitot olivat joulukuulta Sheffield Unitedin vieraista ja kotikentältä, kun Newcastle kaatui 1-0 -lukemin.

Voitollaan Luton nousi sarjassa 17. sijalle 19 pisteeseen ohittaen Evertonin, joka pelasi tiistaina maalittoman tasapelin Fulhamin vieraana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga