Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigan mestarisuosikilta musertava esitys! – Toisen jakson maalit takasivat voiton

Gabriel Jesus
AOP

Valioliigassa palattiin päiväjärjestykseen, kun FA Cupin täyteisen viikonlopun jälkeen tiistaina Englannissa pelattiin viiden ottelun kierros. Yksi sarjan suurimmista mestarisuosikeista eli Arsenal vieraili Nottinghamissa. Ottelussa vierasjoukkue oli suuri suosikki ja vei ottelun nimiinsä varsin suvereenilla esityksellä.

Mikel Artetan valmentama Arsenal otti toisen voiton putkeen Englannin Valioliigassa. Arsenal nappasi kolme pistettä mukaansa kaatamalla Nottingham Forestin vierasnurmella. Arsenal oli ottelussa Nano Espirito Santon valmentamaa miehistöä vahvempi 2-1 -lukemin. Voitto oli Arsenalille kolmas kuuteen edelliseen otteluun.

Ottelussa pelattiin ensimmäinen 45 minuuttia maalittomana, eikä kummallakaan joukkueella ollut kovinkaan laadukkaita maalintekopaikkoja ensimmäisen puoliajan aikana. Toisella puoliajalla heikko sortui lopulta elon tieltä, kun Arsenal paukutti reilun tunnin pelin jälkeen kahdesti pallon Matt Turnerin vartioimaan maaliin.

1-0 -maalin naulasi brasilialaishyökkääjä Gabriel Jesus, joka sijoitti Oleksander Zinchenkon esityöstä pallon maaliin. Osuma oli entiselle Manchester Cityn tähtihyökkääjälle vasta kauden neljäs Valioliigassa.

Jesus oli tekemässä esityötä Arsenalin 2-0 -maaliin hetkeä myöhemmin. 2-0 -maalista vastasi joukkueen englantilaishyökkääjä Bukayo Saka. Saka tinttasi kauden seitsemännen maalin.

Ottelun lisäajalle saatiin varsin mielenkiintoinen käänne, kun kotijoukkue onnistui pääsemään tulostaululle. Nottinghamin kavennusmaalin laukoi pitkien VAR-tarkastusten jälkeen vaihdosta kentälle tullut nigerialaishyökkääjä Taiwo Awoniyi. Loukkaantumisista tällä kaudella kärsinyt hyökkääjä viimeisteli kauden viidennen osuman. Awoniyi otti puoliajalla Chris Woodin paikan joukkueen hyökkäyksen kärjestä.

Arsenalilla on mestaruustaistelun kannalta merkittävä ottelu edessään sunnuntaina, kun joukkue saa Emiratesille vastaansa Valioliigaa johtavan Liverpoolin. Arsenal on kaksi pistettä Liverpoolin takana sarjassa toisena pelin enemmän pelanneena. Liverpool pelaa keskiviikkona kotiottelun Chelseaa vastaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga