Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

ManUn seuralegendalta varoittava sana Rashfordille: “Hän olisi antanut kunnon löylytyksen”

Gary Neville
AOP

Manchester Unitedin tähtihyökkääjä Marcus Rashford on ollut viime aikoina pienoisen myrskyn silmässä, kun englantilaistähti missasi joukkueensa sunnuntaisen FA Cupin ottelun loppuviikon biletyksen vuoksi.

Marcus Rashford kuvattiin keskiviikkona yökerhossa Belfastissa, jonka vuoksi mies mitä ilmeisimmin joutui jättämään välistä Unitedin perjantaiset harjoitukset, eikä ollut sunnuntain Newport County-ottelussa mukana kokoonpanossa.

Maanantaiaamuna tähteä odotti nuhtelu United-manageri Erik ten Hagilta seuran harjoituskeskuksessa.

Unitedin seuralegendan Gary Nevillen mielestä Rashford näyttäisi päässeen tilanteesta kuitenkin helpolla. Miehen mukaan hyökkääjää olisi odottanut paljon tiukempi nuhtelu, mikäli Unitedin legendaarinen entinen manageri Sir Alex Ferguson olisi vielä vastuussa.

– Hän [Sir Alex Ferguson] olisi antanut hänelle kunnon löylytyksen, Neville totesi.

– Mutta hän olisi sanonut samoja asioita: ‘Varmista, että teet sen oikeilla hetkillä’. Kukaan ei sano, etteikö jalkapalloilija voi mennä ulos. Mutta kun sinulla on peli kolme päivää myöhemmin… , mies pyöritteli.

– Marcus on kokenut pelaaja ja hän on tehnyt tämän nyt muutaman kerran, Neville jatkoi viitataen Rashfordin lokakuiseen juhlimiseen Manchesterin Derby-tappion jälkeen.

Neville varoittaa Rashfordia, että mikäli 26-vuotias tähti ei korjaa kurssiaan nopeasti, voi suunta olla karu.

– Olen aina pitänyt häntä todella vastuullisena, ammattimaisena ja sellaisena, joka tekee kovasti töitä joka päivä.

– Hän käy nyt läpi notkahdusta muodossaan, mutta näin on tapahtunut kerran tai kaksi, ja se voi muuttua persoonallisuudeksi, jos ei ole varovainen, Neville varoitti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga