Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Afrikan mestaruuskisat

Afrikan mestaruuskisoissa jättiyllätys! – Marokko laulukuoroon: “Jotain erityistä”

Jalkapallo
Unsplash

Afrikan mestaruuskilpailuissa nähtiin melkoinen yllätys, kun Etelä-Afrikka pudotti turnauksen ennakkosuosikkeihin lukeutuneen Marokon. Etelä-Afrikka eteni 2-0 voittonsa myötä puolivälieriin ja joukkueen päävalmentaja Hugo Broos oli onnensa kukkuloilla.

Hugo Broosin valmentama Etelä-Afrikka tarjosi Marokolle shokkihoitoa ja eteni Afrikan mestaruuskisojen puolivälieriin. 2-0 lukemiin päättynyt ottelu tarjosi paljon draamaa ja molemmille joukkueille tarjottiin voiton avaimia.

Etelä-Afrikka siirtyi johtoon Evidence Makgopan osumalla. Marokon tähtipuolustaja Achraf Hakimi pääsi yrittämään tasoitusta pelin lopussa, mutta hänen vetonsa suuntautui ylärimaan kautta taivaan tuuliin. Tehobo Mokoena viimeisteli loppulukemat lisäajalla upotettuaan kauniin vapaapotkun Marokon maalin verkon perukoille.

– Minun ei kai tarvitse kertoa teille, että kuinka onnellinen olen tänään. Voitimme Marokon, Broos iloitsi.

– Eikä se johdu vain siitä, että olemme puolivälierissä, vaan Marokon kaltaisen joukkueen voittaminen on jotain erityistä.

– Heillä on erittäin hyvä joukkue, jossa on loistavia pelaajia, mutta teimme oikean analyysin, ja taktiikkamme onnistui.

– Ensimmäinen puoliaika oli todella varovaista peliä. Mielestäni molemmat joukkueet pelkäsivät hieman toisiaan. Toinen puoliaika oli avoimempi, ja Marokolla oli muutamia mahdollisuuksia, mutta me teimme maalin. Avausmaalin merkitys on aina iso.

Lähde: TimesLIVE

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Afrikan mestaruuskisat