Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkueet

Englannin ex-maajoukkuetähti lopettaa uransa! – “Aika ei pysähdy kenenkään kohdalla”

Joe Hart
AOP

Celticiä nykyisin edustava, parhaiten Manchester Citystä muistettava Joe Hart on ilmoittanut lopettavansa mittavan peliuransa tähän kauteen. Hart pelasi takavuosina 75 A-maaottelua Englannin paidassa.

Aikoinaan yhtenä ikäluokkansa parhaimmista maalivahdeista pidetty Joe Hart ripustaa nappulakengät naulaan kuluvan kauden jälkeen.

Hart, joka on 37-vuotias, kun hänen sopimuksensa päättyy kesällä, on pelannut 690 ottelua edustaen 10 eri seuraa 21-vuotisen ammattilaisuransa aikana.

Brittivahti on viettänyt viimeiset kolme kautta skotlantilaisessa Celticissä. Mies on ehtinyt merkkauttaa nykyisen työnantajansa alaisuudessa 138 peliä pitäen maalinsa puhtaana 59 kertaa.

Hart on voittanut viisi pokaalia Celticin kanssa, ja hän toivoo voivansa päättää viimeisen kautensa Glasgow’ssa kolmanteen Skotlannin Valioliigan mestaruuteen ja toisen Skotlannin cupiin.

– Lopetan ammattilaisurani kesäkuussa, Hart kertoi Sports Molen mukaan.

– Tämä on päätös, jota olen miettinyt jo pidemmän aikaa. Ei ole olemassa oikeaa tai väärää aikaa, mutta ottaen kaiken huomioon, se tuntuu oikealta.

– Olen tehnyt kaikkeni pitääkseni itseni mahdollisimman hyvässä kunnossa, mutta aika ei pysähdy kenenkään kohdalla ja haluan lopettaa omilla ehdoillani.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Maajoukkueet