Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Englannin mahtiseurat Palmeirasin talismaanin kintereillä

Jalkapallo
Unsplash

Palmeirasin keskikenttäpelaaja Raphael Veiga on edelleen kiinnostunut siirtymään Valioliigaan. Manchester Unitedia, Arsenalia ja Manchester Cityä pidetään mahdollisina ottajina taitavalle brasilialaiselle.

Brasilian pääsarjassa pelaavaa Palmeirasia edustavaa Raphael Veigaa on yhdistetty Englannin suurseuroihin jo pidemmän aikaa. Pelaaja myönsi itsekin aikaisemmin, että Eurooppaan siirtyminen on selkeä tavoite.

28-vuotias Veiga on esiintynyt hyvin sen jälkeen, kun hän siirtyi Palmeirasiin Coritiba FC:stä noin 1,1 miljoonalla punnalla vuonna 2017.

Lyhyen Athletico Paranaensessa vietetyn lainakauden jälkeen Veigasta on tullut Palmeirasin avainpelaaja, joka on tehnyt 36 maalia ja antanut 16 syöttöpistettä viiden viime kauden aikana. Kahdella näistä kausista hän on päässyt juhlimaan Brasilian mestaruutta.

– Minulla on toive pelata Euroopassa, mutta olen myös erittäin iloinen voidessani pelata Palmeirasissa, Veiga kertoi TEAMtalkin mukaan.

– Uskon, että jokaisella pelaajalla on unelma pelata vanhalla mantereella ja kilpailla maailman parhaiden pelaajien kanssa sekä osallistua suurimpiin kilpailuihin.

– Olen onnellinen ihminen, ja jos se tapahtuu jonain päivänä, se tapahtuu oikeaan aikaan. Jos niin ei käy, jatkan onnellisena täällä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset