Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Chelsea jäi rumasti Liverpoolin jalkoihin – Pääsikö punaisten kippari kuin koira veräjästä?

Liverpool
AOP

Valioliigassa nähtiin keskiviikkoiltana ennakkoesitys Englannin liigacupin finaalista, kun finalistit Liverpool ja Chelsea ottivat yhteen.

Yksi asia on keskiviikon ottelun perusteella selvä: Chelsealla on paljon hommia tehtävänä, mikäli se haluaa muutaman viikon päästä tosissaan Liverpoolia Liigacupin mestaruudesta haastaa. Keskiviikon ottelussa ei nimittäin todellista taistelua nähty ja Liverpool juhli voittoa maalein 4-1.

Chelsealla on toki ollut omat ongelmansa tällä kaudella, sitä ei käy kiistäminen. Liverpool näytti kuitenkin keskiviikkoillan ottelussa todella vahvalta. Se pelasi kovalla intensiteetillä ja paineella.

Kotijoukkue Liverpool iski ensimmäisellä puoliajalla kahdesti. Ensin Diogo Jota puski läpi Chelsea-pakkien viimeistellen läheltä pallon verkkoon. Avausjakson lopulla nuori lupaus Conor Bradley puolestaan iski ensimmäisen Liverpool-maalinsa toisessa Valioliiga-esiintymisessään.

Liverpoolilla oli mahdollisuus sinetöidä peli vielä ennen puoliaikaa, mutta maalin raameja tällä kaudella monesti kolisuttanut Darwin Núñez laukoi pallon rangaistuspilkulta tolppaan. Epäonninen Núñez kolkutteli rimoja ottelussa peräti neljä kertaa.

Toisella jaksolla Dominik Szoboszlai pääsi puskemaan pallon Bradleyn keskityksestä verkkoon. Luis Díaz iski isäntien neljännen.

Chelsea sai pallon kertaalleen Liverpoolin verkkoon, kun boxissa pallon saanut Christopher Nkunku pyöräytteli komeasti itselleen vetopaikan ja laukoi pallon tarkasti maalin kulmaan.

Sinisiä jää väistämättäkin kuitenkin varmasti kummittelemaan kaksi tilannetta Liverpoolin boxissa, joista vierailijat vaativat pilkkua. Molemmissa tilanteissa toisena osapuolena oli punaisten kippari Virgil van Dijk. Hidastuksista näkyi kenties pienet osumat molemmissa tilanteissa, mutta ottelun erotuomari ei tilanteita pilkun arvoisina nähnyt, eikä sinisten auttanut kuin harmitella.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga