Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigassa kolmen ottelun keskiviikko! – “Kova taistelu…”

Andrew Robertson, Liverpool.
AOP

Valioliigan arkikierros jatkuu keskiviikkona kolmella ottelulla. Tiistaina kierros käynnistettiin viiden ottelun voimin eikä maalijuhlilta säästytty. Sama vaara on olemassa keskiviikkona, kun Englannin pääsarjassa nähdään kutkuttavia kamppailuja ihan mestaruustaistoa silmälläpitäen. Päivä päättyy Liverpoolissa, kun Jurgen Kloppin johtama joukkue isännöi Chelseaa.

Valioliigan keskiviikon huippuottelu nähdään Liverpoolissa, kun Liverpool isännöi Anfieldillä Chelseaa. Valioliigan kärjessä porskuttava Liverpool pääsee tällä viikolla kovaan testiin, sillä Chelsean jälkeen joukkue kohtaa viikonloppuna Arsenalin vieraissa. Mikäli Jurgen Kloppin valmentama miehistö onnistuu keräämään täydet kuusi pistettä tällä viikolla on joukkueen ote mestaruudesta entistä tiukempi.

Argentiinalaismanageri Mauricio Pochettinon johtamalla Chelsealla kausi on ollut todella vaikea. Chelsea on sarjassa tällä hetkellä vasta kymmenentenä 31 pisteen kanssa. Eroa neljänteen sijaan eli paikkaan Mestarien liigan lohkovaiheessa on huimat 12 pistettä. Mikäli toinen puolikas sarjasta ei suju täysin nappiin, niin Chelseaa ei ensi kaudella Euroopan kentillä tulla näkemään.

Viime aikoina joukkueen peli Valioliigassa on ollut todella tehokasta, sillä joukkue on kolmen ottelun voittoputkessa. Vastustajina ovat olleet Luton, Fulham ja Crystal Palace, joten voitot ovat olleet odotettuja, mutta silti voittoputki lupaa hyvää jatkolle.

Chelsea pelasi viime viikolla EFL Cupin ja FA Cupin otteluja. FA Cupissa Chelsea joutui Aston Villan kanssa uusintaan 0-0 -tasapelin myötä ja EFL Cupissa joukkue marssi jatkoon kaadettuaan Middlesbroughin 6-1 -lukemin.

Liverpoolilla on Valioliigassa huima pisteputki päällä. Joukkue on hävinnyt viimeksi Tottenhamille vieraissa syyskuun lopulla. Tämän jälkeen on jokaisesta kamppailusta tullut pisteitä. Pisteputki on hurja 14 ottelun mittainen. Nykyinen voittoputki on kolmen ottelun mittainen. Näissä kolmessa ottelussa joukkue on tehnyt yhteensä kymmenen maalia. Edellinen voitoton ottelu on kotoa Arsenalia vastaan joulukuulta, kun ottelu päättyi 1-1 -tasapeliin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga