Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Seurapomo paljastaa, miksi Liverpoolin jättihankinta kariutui: “Halusimme pitää hänestä kiinni”

Andre, Fluminense.
AOP

Fluminensen presidentti Mario Bittencourt paljastaa, että seura torjui kesän siirtoikkunassa 30 miljoonan euron tarjouksen keskikenttäpelaaja Andren palveluksista.

Fluminensea edustava Andre on viime kuukausien aikana yhdistetty useisiin Euroopan suurseuroihin Etelä-Amerikassa nähtyjen otteiden seurauksena. Andre oli tärkeässä roolissa Fluminensen seurahistorian ensimmäisessä Copa Libertadores -voitossa.

Useiden lähteiden mukaan muun muassa Manchester United, Arsenal, Tottenham ja Fulham ovat olleet miehen kintereillä. Edellä mainittujen seurojen lisäksi brassia on yhdistetty myös Liverpooliin, joka ehti jättää viime kesänä hänestä tarjouksen.

– Saimme viime kesänä Andresta 30 miljoonan euron arvoisen tarjouksen, mutta päätimme pitää hänestä kiinni, sillä halusimme voittaa Libertadoresin, Fluminensen presidentti Mario Bittencourt kertoo 90minin mukaan.

– Saimme myöhemmin tarjouksen myös toiselta englantilaisseuralta, joka oli huomattavasti alle 30 miljoonaa. Kieltäydyimme siitä, sillä se vastannut Fluminensen odotuksia, Bittencourt jatkaa.

– Tilanne ei huoleta meitä, sillä meillä on hyvä suhde Andren ja Carlos Leiten (Andren agentti) kanssa. Kaikki osapuolet ovat samalla aaltopituudella ja tiedämme, että hänen on jatkettava uraansa haluamassaan osoitteessa.

Andre on raportoidusti kiinnostunut ensisijaisesti siirtymään Manchester Cityn vahvuuteen. Toistaiseksi mies jatkaa kuitenkin edelleen Tricolorin väreissä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat