Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Nuoren lupauksen agentilta tiukka uhkavaatimus Erik ten Hagille: “Jos hän jatkaa, on paluu vaikeaa”

Facundo Pellistri ei ole tyytyväinen saamiinsa mahdollisuuksiin ManUssa
AOP

Manchester Unitedin lainalle lähettämän Facundo Pellistrin agentti on ladannut suorat sanat Erik ten Hagin suuntaan nuorukaisen kohtelusta.

Manchester United on lainannut Facundo Pellistrin loppukaudeksi La Ligaan Granadaan.

Lainaan ei kuulu optiota ostosta, mutta nuorukaisen agentti Edgardo Lasalvia vihjaa jo nyt, ettei nuori urugualaistähti välttämättä olisi Manchesteriin enää palaamassa.

– Se, palaako Pellistri kesällä Manchester Unitediin riippuu siitä, miten hän pelaa keväällä. Jos ten Hag jatkaa, on paluu vaikeaa, Lasalvia latasi.

– Ten Hag ei ole peluuttanut, arvostanut tai kohdellut häntä kuin ammattilaista, mies tylytti.

Unitedissa peliaikaa ei ole juurikaan nuorukaiselle ollut tarjolla. Tällä kaudella Pellistri on esiintynyt United-paidassa 14 kertaa, mutta mahtunut Valioliigassa aloituskokoonpanoon ainoastaan kerran.

Vähäinen peliaika ja vähiin jääneet mahdollisuudet ovatkin saaneet miehen tyytymättömäksi Unitedissa, minkä vuoksi 22-vuotias laituri voisi kesällä haluta vaihtaa pysyvästi maisemaa.

Kyseessä on Pellistrin toinen lainakausi Espanjassa. Hän vietti kauden 2020-21 jälkipuoliskon ja koko kauden 2021-22 Deportivo Alavésissa. Pellistri voisi debytoida Granadan paidassa tulevana lauantaina, kun joukkue kohtaa Las Palmasin La Ligassa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset