Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Karmea moka! – Manchester City flopilta surkea alku uudessa seurassa

Kalvin Phillipsin West Ham debyytti alkoi karmealla mokalla
AOP

Manchester Cityssä flopanneen Kalvin Phillipsin West Ham -ura sai karmean alun.

Kalvin Phillips siirtyi Manchester Citystä West Hamiin loppukauden kattavalla lainasopimuksella. Phillips puki West Ham -paidan ylleen ensimmäisen kerran torstaina, kun Hammers isännöi Bournemouthia Valioliigassa.

Englantilaisen aika uudessa seurassa ei kuitenkaan alkanut lainkaan toivotulla tavalla, sillä miehen virhe maksoi Hammersille maalin heti tämän debyytin alkuminuuteilla.

Phillipsin debyyttiä London Stadiumilla odotettiin kovasti ja mies toivoi varmasti itsekin voivansa jättää City-aikojen harmaat pilvet lopullisesti taakseen.

Harmaa oli kuitenkin alku myös uudessa seurassa.

Peli oli ehtinyt vanheta vasta reilu kaksi minuuttia, kun Kurt Zouma pelasi pallon heppoisesti boxin kulmalla olleelle Phillipsille, joka yritti syöttää pallon alaspäin maalivahti Alphonse Areolalle. Bournemouthin antama paine kuitenkin tarkoitti, että Phillipsin palautus jäi aivan liian heppoiseksi ja Bournemouth-tähti Dominic Solanke pääsi siihen helposti väliin, viimeistellen pallon verkkoon.

Solanke oli paitsioasemassa, mutta koska syöttö tuli West Hamin Phillipsiltä, hyväksyttiin osuma.

Zouman syöttö Phillipsille ei missään nimessä ollut mikään kaveripassi, mutta Phillipsin pudotus oli auttamatta huolimaton ja liian löysä.

Mikäli video ei näy, näet sen täältä.

 

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga