Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Liverpoolille huolenaiheita ennen Arsenal-kamppailua: “Hän oli tuskissaan ottelun jälkeen”

Darwin Nunez
AOP

Valioliigassa pelataan sunnuntaina todellinen titaanien taisto, kun Arsenal ja Liverpool iskevät yhteen Emiratesilla. Kamppailuun lähdetään tasaisista lähtökohdista, mutta Darwin Nunezin pelikunto herättää huolta Poolin leirissä.

Valioliigan kärjessä porskuttava Liverpool matkaa sunnuntaina Arsenalin vieraaksi Emiratesille.

Jaossa on tärkeitä pisteitä, sillä joukkueet ovat viiden pisteen päästä toisistaan. Edellinen valioliigakohtaaminen näiden jättiläisten välillä päättyi 1-1 tasalukemiin, kun taas tammikuun alussa pelatussa FA Cupin ottelussa Liverpool oli vahvempi lukemin 2-0.

Kamppailuun lähdetään tälläkin kertaa tasaisissa merkeissä, mutta Liverpool sai hiljattain huolenaiheita koskien Darwin Nunezin pelikuntoa. Uruguaylainen loukkasi itseään viikolla pelatussa Chelsea-ottelussa, eikä hänen tilanteestaan ole näin ollen varmuutta. ’

– En tiedä, onko Darwin käytettävissä vai ei, sillä joku astui hänen jalalleen 20 minuutin jälkeen (Chelsea-pelissä). Hän oli tuskissaan ottelun jälkeen, Jürgen Klopp paljasti 90minin mukaan.

– Mitään ei ole murtunut, mutta hänen jalkansa on turvonnut. En tiedä, saako hän tällä hetkellä nappulakenkää jalkaansa. Meidän täytyy odottaa.

Nunezin puuttuminen olisi kova takaisku Liverpoolille, sillä mies on yltynyt huimaan vireeseen Mohamed Salahin poissaolon aikana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga