Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Tottenham suli viime hetkellä Valioliigassa – Managerilta tiukka sivallus tuomariston suuntaan: “Tuomarit antavat nykyään VAR:n päättää”

Ange Postecoglou, päävalmentaja, Tottenham Hotspur.
AOP

Everton taisteli itsensä viime minuuteilla tasoihin Tottenhamia vastaan Valioliigassa.

Tottenhamin oli tyytyminen yhteen pisteeseen Goodison Parkilla, kun kotijoukkue Everton taisteli itsensä lisäajalla 2-2 tasoihin.

Entinen Everton-tähti Richarlison rokotti entistä seuraansa kahdesti, iskemällä molemmat vierailijan maalit ensimmäisellä puoliajalla.

Jack Harrison tasoitti pelin puolen tunnin kohdalla, mutta Richarlisonin toinen osuma näytti riittävän Tottenhamille voittoon. Mitä vielä! Hyvin pelannut Everton painoi sisulla loppuun saakka ja sai kuin saikin taisteltua pallon Spursin verkkoon.

Jarrad Branthwaiten puskua tarkasteltiin hetki VAR-kopissa, mutta se pysyi ja pisteet jaettiin.

– Valtava tulos meille, tasoitusmaalin iskenyt Branthwaite iloitsi.

– Kun jouduimme tappiolle pelin alussa, osoitimme todellista joukkuementaliteettia päästessämme takaisin mukaan peliin. Taistelemme otteluissa aina loppuun asti ja annamme itsellemme mahdollisuuden saada jotain irti peleistä, mies jatkoi.

Tottenham-manageri Ange Postecoglou oli luonnollisesti tulokseen pettynyt. Viime hetken tasoitusta on miehen mukaan vaikea niellä.

– Toisella puoliajalla meillä oli hyviä mahdollisuuksia. Tarvitsimme kolmannen maalin ratkaistaksemme lopullisesti pelin. Valitettavasti emme pystyneet pitämään pintaamme, Postecoglou harmitteli.

Kreikkalais-australialainen valmentaja laukoi myös viiltävän kommentin ottelun erotuomarin ja VAR:in suuntaan.

– Tuntuu siltä, että tuomarit antavat nykyään asioiden mennä ja antavat VAR:n päättää, Näyttää siltä, että meillä on trendi, että tuomarit eivät ole valmiita puuttumaan tällaisiin tilanteisiin, meidän on hyväksyttävä se, mies sivalsi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga