Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Unitedin kohuissa ryvettyneelle supertähdelle hehkutusta: “Tähän hän pystyy parhaimmillaan”

Marcus Rashford
AOP

Marcus Rashford on saanut viime aikoina osakseen runsaasti negatiivista julkisuutta. Kurinpidollisia seuraamuksia kohdannut Rashford oli jälleen normaalisti joukkueensa mukana, kun Manchester United kellisti torstaina Wolverhamptonin.

Molineux’lla pelattu Wolverhamptonin ja Manchester Unitedin välinen kamppailu herätti runsaasti mielenkiintoa. Yksi puhuttavimmista asioista ennen ottelua oli Marcus Rashfordin palaaminen pelaavaan kokoonpanoon.

Joukkueen vahvuudesta sivuun ja tuntuviin sakkoihin aiemmin määrätty Rashford pelasi hienon ottelun ja vastasi Unitedin toisesta maalista.

ManU:n kapteeni Bruno Fernandes hehkutti englantilaisen edesottamuksia.

– Marcus vaikuttaa olevan entisellään. Tähän hän pystyy parhaimmillaan. Näin hänen on jatkettava.

– Tämä kausi ei ole ollut hyvä. Kyse ei ole vain Marcuksesta, mutta kuten tiedämme, jotkut pelaajat saavat enemmän huomiota kuin toiset. Kaikilla on todistettavaa ja jokaisen on nostettava tasoaan kentällä.

– Marcus teki hienon maalin, tiedämme hänen laatunsa, ja mitä hän voi tuoda joukkueelle. Marcus tietää, mitä on olla Unitedin pelaaja paremmin kuin minä, koska hän on ollut täällä koko ikänsä. Hän on osaa käsitellä asioita paremmin kuin kukaan muu.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga