Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Brightonille maistuva voitto: “Olen erittäin ylpeä pelaajistani”

Brighton
Pixabay

Brighton ei jättänyt Crystal Palacelle mitään palaa lauantain valioliigakierroksella. Seagulls marssi vakuuttavaan 4-1 voittoon, joka luonnollisesti lämmitti joukkueen päävalmentaja Roberto De Zerbin mieltä.

Brighton & Hove Albion palasi komealla tavalla voittojen tielle kärsittyään edellisellä kierroksella nöyryyttävän 4-0 tappion Luton Townia vastaan. Amex Stadiumille vieraaksi saapunut Crystal Palace oli täysin vastaantulija, kun Roberto De Zerbin miehistö nappasi pisteet vakuuttavan 4-1 voiton jälkeen.

Isäntien Lewis Dunk avasi maalihanat vain kolmen minuutin kohdalla. Jack Hinshelwoodin ja Facundo Buonanotten osumien myötä tauolle lähdettiin Brightonin kolmen maalin johdossa. JeanPhilippe Mateta toi Palacen kahden maalin päähän toisella jaksolla, mutta Joao Pedro niittasi ottelun loppulukemat.

Brightonin käskyttäjä Roberto De Zerbi oli pääosin tyytyväinen joukkueensa esitykseen.

– Pelasimme todella hyvin ja olen erittäin ylpeä pelaajistani. Kärsimme paljon Luton-ottelun jälkeen, mutta osoitimme laatumme tässä kamppailussa.

– Ensimmäinen puoliaika oli meiltä parempaa pelaamista kuin toinen. Jälkimmäisellä puoliajalla tyydyimme pitämään palloa, vaikka olisimme voineet käyttää tiloja paremmin hyödyksemme. Heti kun teimme niin, onnistuimme maalinteossa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga