Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigassa todellinen superottelu! – Jopa mestaruus jaossa?

Liverpoolin unkarilaiskeskikenttä Dominik Szoboszlai ja Arsenalin Kai Havertz.
AOP

Valioliigassa pelataan sunnuntaina äärimmäisen mielenkiintoinen neljän ottelun kierros. Sunnuntaina lämmitellään kolmella ottelulla iltapäivä kunnes illalla on luvassa koko mestaruustaistelun kannalta iso ottelu, kun Lontoossa Arsenal kohtaa Liverpoolin. Kumpikin joukkue voitti viikolla pelaamansa kamppailut, joten ottelusta voidaan odottaa totista taistelua.

Mikel Artetan valmentama Arsenal marssii Emirates Stadiumille kahden ottelun voittoputkessa kauden tähänastisesti tärkeimpään kamppailuun. Arsenal kohtaa Jurgen Kloppin valmentaman Liverpoolin, joka oli viikon aiemmassa kohtaamisessa murskaava kotikentällään toista lontoolaisseuraa eli Chelseaa vastaan.

Joukkueet lähtevät otteluun todella mielenkiintoisista lähtökohdista. Liverpool johtaa sarjaa 22 pelatun ottelun jälkeen. Joukkueella on koossa 51 pistettä. Arsenal on sarjassa kolmantena 22 pelatun ottelun jälkeen.

Pisteitä Pohjois-Lontoon joukkueella on kasassa yhteensä 46 eli saman verran kuin neljäntenä olevalla Aston Villalla, jolla on pelejä takana jo 23 kappaletta. Sarjassa on toisena Pep Guardiolan valmentama Manchester City niin ikään 46 pisteessä, mutta joukkueella on takana 21 ottelua.

Artetan valmentama miehistö päätti vuoden 2023 Valioliigan puolella kolmeen voitottomaan otteluun ja kahdesta kamppailusta tuli tappiot, kun Fulham sekä West Ham olivat Arsenalia parempia. Lisäksi joukkueet pelasivat jouluaaton aattona vastakkain ja tuolloin ottelu päättyi 1-1 -tasapeliin ensimmäisen jakson pikamaaleilla, jotka menivät Gabriel Jesusin sekä Mo Salahin nimiin.

Liverpool on Valioliigassa neljän ottelun voittoputkessa. Keskiviikkona Liverpool murskasi Chelsean 4-1 -lukemin. Voittoputken aikana Kloppin valmentama miehistö on tehnyt yhteensä 14 maalia ja neljä osumaa kolmeen edelliseen otteluun.

Joukkueiden tuorein keskinäinen kohtaaminen on tammikuun ensimmäiseltä viikolta FA Cupista, jolloin Liverpool oli parempi 2-0 -lukemin Emiratesilla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga