Valioliiga

Chelsealle kylmää kyytiä niin Wolvesilta kuin omilta kannattajilta: “Olemme ihan p*skoja”

Wolverhampton juhli Stamford Bridgellä vahvaa 2-4 voittoa Chelseasta

Chelsea valahti Valioliigan sarjataulukon huonommalle puoliskolle, kun se hävisi tylysti keskikastin väännössä Wolverhamptonille 2-4.

Chelsea-fanit eivät olleet lainkaan tyytyväisiä omiensa esitykseen ja antoivat tyytymättömyytensä näkyä ja kuulua Stamford Bridgellä sunnuntaina.

Chelsea sai sunnuntaina Valioliigassa vieraakseen Wolverhamptonin. Ottelu alkoi sinisten kannalta lupaavasti, kun Cole Palmer vei isännät 19 minuutin kohdalla johtoon.

Matheus Cunha tasoitti kuitenkin puntit vain pari minuuttia myöhemmin hieman onnekkaalla laukauksella ja aloitti samalla Wolvesin vyöryn. Pari minuuttia ennen puoliaikaa Rayan Ait-Nouri laukoi vierailijat jo 1-2 johtoon.

Toisella puoliskolla Cunha iski vielä kahdesti viimeistellen hattutemppunsa. Thiago Silva kaunisteli hieman lukemia iskemällä aivan ottelun lopussa Chelsealle kavennusosuman, mutta tuomio oli jo annettu.

Chelsea oli ottelussa huolimaton ja menetti pallon omalla puoliskollaan luvattoman monta kertaa. Kotijoukkue vaikutti hermostuneelta, eikä uskoa tuntunut löytyvän joukkueen sisältä lainkaan.

Tukea kotijoukkueelle ei herunut myöskään katsomosta. Chelsea-fanit buuasivat häikäilemättömästi omansa kentältä puoliajalla sekä ottelun päätteeksi.