Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

ManU joutuu kovaan testiin kotiluolassaan – West Ham matkaa Old Traffordille

Old Trafford
Unplash

David Moyes kohtaa entisen joukkueensa, kun West Ham matkaa Manchester Unitedin vieraaksi Old Traffordille. Ottelussa riittää panosta, sillä joukkueet ovat sarjataulukossa vain pisteen päässä toisistaan.

Valioliigassa pelataan sunnuntaina neljän ottelun kierros. Suurin mielenkiinto kohdistuu luonnollisesti Arsenalin ja Liverpoolin väliseen kamppailuun, mutta kiinnostavia otteluita nähdään muillakin paikkakunnilla.

Yksi tällainen on iltapäivällä pelattava Manchester Unitedin ja West Hamin välinen koitos. Peliin lähdetään herkullisista lähtökohdista, sillä joukkueet ovat sarjataulukon sijoilla 6. ja 8. Hammersin ollessa pisteen edellä.

ManU kärsi joulukuun lopulla nöyryyttävän 2-1 tappion Nottingham Forestille. Tämän jälkeen Erik ten Hagin ryhmä väänsi 2-2 tasapelin Tottenhamia vastaan ja voitti edellisellä kierroksella Wolverhamptonin värikkäiden vaiheiden jälkeen 4-3 numeroin.

David Moyesin luotsaama Hammers on puolestaan juuttunut kolmen ottelun mittaiseen tasapeliputkeen. Lontoolaiset ovat kuitenkin edelleen hyvissä asemissa europelipaikkoja silmällä pitäen ja pelaaminen on toiminut kiitettävällä tavalla.

West Ham on yksi sarjan vahvimmista joukkueista kuntopuntareita tarkastellessa, eikä joukkue ole hävinnyt liigassa sitten joulukuun alun.

ManU:lle tarjoutuu tilaisuus rakentaa hienon Wolves-voiton päälle, mutta West Hamin vierasvoitto ei olisi jättimäinen yllätys.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga