Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Mikel Arteta uskoo Arsenalilta löytyvän avaimet Liverpoolin kaatamiseen: “Helpommin sanottu kuin tehty”

Mikel Arteta
AOP

Valioliiga-sunnuntain kruunaa tänään illalla Arsenalin ja Liverpoolin välinen superottelu. Panosta ottelussa riittää, sillä se saattaa olla jopa mestaruuden kannalta ratkaiseva.

Jürgen Kloppin miehistö matkaa sunnuntai-iltana Emiratesille Mikel Artetan Arsenalin vieraaksi. Pelissä on molemmilla joukkueilla paljon; Liverpool yrittää vankittaa asemansa sarjan kärjessä ja Arsenal taas pyrkii pysymään mestaruuskamppailussa mukana.

– Ottelun intensiteetti tulee olemaan super korkea, Arsenal-luotsi Arteta ennakoi Sky Sportsille.

Espanjalaismanageri tuumi, että jokaisen pelaajan yksilölliset vaatimukset ovat illan pelissä korkeat. Keskittyminen, tarkkaavaisuus ja laatu on miehen mukaan oltava tapissa.

Osapuolet ovat asettuneet vastakkain viimeisten viikkojen aikana pariinkin kertaan. Joulukuun Valioliiga-kohtaamisessa Anfieldillä joukkueiden välillä ei saatu paremmuutta ratkottua, mutta tammikuussa Liverpool oli FA Cupin kolmannella kierroksella 2-0 parempi.

– Tiedämme toisistamme paljon. Olemme pelanneet toisiamme vastaan jo monia vuosia. On tiettyjä asioita, jotka pitää tehdä pelatessa Liverpoolia tai meitä vastaan, Arteta totesi.

Avaimet Liverpoolin kaatamiseen löytyvät Artetan mukaan Arsenalin omasta pelistä.

– Meidän on pelattava omana itsenämme. Pelattava niin kuin me haluamme pelata. Pelaajien on uskottava ja haluttava sitä.

– Se on helpommin sanottu kuin tehty, kyllä. Mutta olemme saavuttaneet sen kahdessa viimeisessä pelissä Liverpoolia vastaan. Nyt meidän on laitettava ylimääräiset asiat peliin, ja meidän on voitettava, Arteta totesi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga