Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Madridin derby päättyi tasuriin – Ancelotti myönsi karun tosiasian: “Tiesimme joutuvamme koville”

Carlo Ancelotti
AOP

Sunnuntaina pelattu Madridin derby päättyi jännittävien vaiheiden jälkeen 1-1 tasalukemiin. Realin päävalmentaja Carlo Ancelotti myönsi ottelun jälkeen, että tärkeiden pelaajien puuttuminen näkyi joukkueen pelaamisessa.

Santiago Bernabeulla nähtiin sunnuntaina kahden jättiläisen kohtaaminen, kun Real Madrid sai vieraakseen Atletico Madridin. Kotijoukkue siirtyi ensimmäisellä puoliajalla johtoon Brahim Diazin osumalla ja oli pitkään voitossa kiinni. Atletico tuli kuitenkin väkisin tasoihin ottelun lisäajalla, eikä vieraiden voittokaan jäänyt kauaksi.

Realin käskyttäjä Carlo Ancelotti myönsi joukkueensa olleen pulassa etenkin omalla rangaistusalueella.

– Mielestäni tämä oli erittäin hyvä ottelu meidän osaltamme, joka oli hyvin hallinnassamme. Olimme epäonnekkaita päästessämme maalin viimeisellä minuutilla, Ancelotti kommentoi Football Espanan mukaan.

– Meiltä puuttui hieman pituutta (puolustuksessa), joten tiesimme joutuvamme koville. Pärjäsimme silti hienosti. Olemme voittaneet monta peliä viime hetkillä, emmekä voi syyttää itseämme mistään.

Pitkäaikaispotilaiten David Alaban ja Eder Militaon lisäksi Los Blancosin alakerrasta puuttui Antonio Rudiger, joka ei toipunut vammastaan ajoissa. Realin keskuspuolustuksessa luutineet Nacho Fernandez ja Dani Carvajal olivat jatkuvasti ongelmissa kookkaiden Atletico-pelaajien kanssa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta La Liga