Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Teinitähti kertoo, miksei tarttunut Barcan täkyyn: “Päätöksenteossa kesti pitkään”

Lucas Bergvall
AOP

Lucas Bergvallin viikkoja kestänyt siirtosaaga tuli vihdoin päätökseensä, kun ruotsalainen löi nimensä Tottenham Hotspurin tarjoamaan sopimuspaperiin. Pelaajan päätös oli kova isku etenkin FC Barcelonalle, joka oli niin ikään hanakasti hänen kintereillään.

Barcelona kävi tammikuun aikana avointa kilpailua 18-vuotiaan ruotsalaisen keskikenttälahjakkuuden Lucas Bergvallin allekirjoituksesta. Bergvall ehti tehdä tällä kaudella vaikutuksen Euroopan huippujoukkueisiin Djurgardenissa, jossa hän on pelannut jo 25 ottelua.

Barcelona johti kilpajuoksua ruotsalaisesta useiden viikkojen ajan, ja oli melkein saanut valmiiksi 10 miljoonan euron diilin, johon sisältyi myös lisämaksuja.

Myös Eintracht Frankfurt, PSG ja Tottenham Hotspur olivat vakavasti kiinnostuneita hänen palveluksistaan. Bergvall oli kuitenkin ilmeisesti valinnut seuraavaksi kohteekseen Katalonian pääkaupungin.

Asiat muuttuivat tammikuun viimeisten päivien aikana ja Tottenham kiiri Barcan edelle siirtoneuvotteluissa. Bergvall perustelee nyt, miksi päätti lopulta suunnata Englantiin.

– Kyseessä on kaksi uskomatonta seuraa. Tämä oli todella haastava päätös ja kaikki oli 50/50. Tuntui, että Tottenham on oikea askel eteenpäin. Barcalle oli kuitenkin erittäin vaikea sanoa ei – päätöksenteossa kesti pitkään.

Lähde: Barca Universal

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta La Liga