Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Arsenal-legendalta ytimekäs vastaus joukkueen saamaan kritiikkiin: “Älkää pilatko iloa”

Ian Wright
AOP

Kuten aiemmin uutisoimme, Arsenal kaatoi Liverpoolin Valioliigan sunnuntaisessa huippukamppailussa. Voitto maistui Gunnersin leirissä hyvältä, jonka jälkeen joukkuetta syytettiin liiallisesta juhlimisesta. Valioliigalegenda Ian Wright asettui puolustamaan entistä seuraansa.

Valioliigan mestaruustaisto sai jälleen viikonloppuna uuden käänteen, kun Arsenal otti kolme pistettä kotonaan pelatusta ottelusta Liverpoolia vastaan. Poolin etumatka kutistui tuloksen myötä kahteen pisteeseen Tykkimiehiin nähden ja Manchester City on viiden pinnan päässä kärjestä.

Näin ollen kaikki on täysin auki kevättä ajatellen, mutta sunnuntainen voitto oli luonnollisesti äärimmäisen tärkeä Arsenalin kannalta. Tämä oli nähtävillä myös pelaajien kasvoilta ottelun päätyttyä. Gunnersin pelaajisto juhli voittoa antaumuksella, joka ei ollut kaikkien mieleen.

Muun muassa entinen Liverpool-puolustaja, Jamie Carragher syytti Mikel Artetan ryhmää liiallisesta juhlimisesta. Valioliigan kaikkien aikojen parhaimpien hyökkääjien joukkoon lukeutuva Ian Wright ei yhtynyt Carragherin mielipiteeseen.

– Mitä muuta manageri (Arteta) on tehnyt kuin juhlinut maalia ja sitä, että hänen joukkueensa yrittää voittaa Man Cityn tai Liverpoolin kaltaisia jättiläisiä? Mitä vikaa siinä on, että joukkueen kapteeni Martin Odegaard ottaa kuvan valokuvaajan kanssa? Älkää pilatko iloa, Wright latasi.

Lähde: Liverpool.com

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga