Manchester City tekee kovaa nousua kohti Valioliigan kärkeä – Englantilaistähden hattutemppu toi kolme pistettä

Manchester City kaatoi Brentfordin Valioliigassa 1-3

Manchester City nousi Valioliigassa jo uhkaavan lähelle sarjakärki Liverpoolia voitettuaan Brentfordin maanantaina maalein 1-3.

Valioliigan hallitseva mestari Manchester City ryöväsi Phil Fodenin hattutempulla pisteet Brentfordin vieraana maanantai-iltana.

Taivaansiniset joutuivat ottelussa takaa-ajoasemaan, kun Neal Maupay vei isännät johtoon 20 minuutin pelin kohdalla. Foden kuitenkin tasoitti puntit juuri ennen puoliaikaa ja iski vielä toisella puoliajalla kahdesti.

– Pysyimme rauhallisina ja olemme joukkue, joka luottaa kykyihimme. Oli ylä- ja alamäkiä, mutta meidän piti pysyä kärsivällisenä. He sulkivat paikkoja, mutta pysyimme kärsivällisenä, kontrolloimme peliä ja loimme mahdollisuuksia, mikä oli mukava nähdä, Foden summasi ottelusta.

– Yritän vain parantaa joka vuosi; enemmän maaleja ja enemmän syöttöjä. Minun täytyy jatkaa ja näyttää tämän tason suorituskykyä useammin, mies jatkoi.

Pep Guardiolan joukko nousi Brentford-voiton myötä Valioliigan sarjataulukossa nyt toiseksi ohi Arsenalin. Ero Liverpooliin on enää kaksi pistettä ja Cityllä on yksi ottelu vähemmän pelattuna. Sillä on siis mahdollisuus ottaa kärkipaikka itselleen ainakin hetkellisesti tulevana lauantaina, mikäli se voittaa Evertonin.