Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Joko taas, Lisandro Martinez? – ManU:n tähtipuolustajalla edessään pitkä huili

Lisandro Martinez
AOP

Kuten aiemmin uutisoimme, Manchester United otti hienon 3-0 voiton Valioliigan sunnuntain ottelukierroksella. Erik ten Hagin miehistö nousi tuloksen myötä kaksi pykälää ylemmäs sarjataulukossa, mutta voiton ympärille muodostui synkkiä pilviä Lisandro Martinezin loukkaantumisen myötä.

Manchester United oli tyly isäntä sunnuntaina vierailulle saapuneelle West Hamille. David Moyesin luotsaama Hammers näytti yllättävänkin aseettomalta ManU:n paineen alla ja 3-0 loppulukemat kertovat kaiken ottelun kulusta.

Voitto nosti Unitedin sarjataulukon kuudennelle sijalle ohi West Hamin ja Brightonin, mutta punanutut saivat kolmen pisteen lisäksi myös karmaisevia uutisia.

Lisandro Martinez, joka oli vasta toista kertaa peräkkäin joukkueensa avauskokoonpanossa, joutui jättämään pelin kesken toisella puoliajalla. Martinezin vamman vakavuudella on arvuuteltu koko alkuviikon ajan, mutta Unitedin maanantaina julkaiseman tiedotteen mukaan argentiinalaisella on edessään noin kahdeksan viikon huili.

Isku on luonnollisesti valtava pelaajalle itselleen, mutta myös koko joukkueelle. Vakavista jalkavammoista viimeisen 12 kuukauden aikana kärsinyt Martinez on terveenä ollessaan Unitedin huteran puolustuksen ehdotonta eliittiä. Miehen poissaolo onkin tuntuva takaisku ManU:n europelihaaveiden kannalta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga