Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

ManU:n tanskalaistähti jättämässä Old Traffordin – Salaisia neuvotteluja kulisseissa?

Christian Eriksen
AOP

Turkkilaisseura Galatasaray on kiinnostunut hankkimaan Manchester Unitedin tanskalaistähden Christian Eriksenin riveihinsä.

Manchester Unitedin keskikentän taiturin Christian Eriksenin aika Old Traffordilla on huhujen mukaan lähestymässä päätöstään. Tanskalaistähden on nimittäin kerrottu käyvän parhaillaan “salaisia neuvotteluja” turkkilaisseura Galatasarayn kanssa.

Valioliigassa siirtoikkuna on jo sulkeutunut, mutta Turkissa siirtoaikaa on vielä pari päivää jäljellä. Galatasaray pyrkiikin pääsemään vielä sopuun Eriksenin siirrosta nopeasti.

Turkkilaisseura olisi huhujen mukaan halukas Eriksenin hankkimaan pysyvällä siirrolla, mutta mikäli se ei vielä nyt onnistu, olisi lainasopimus osto-optiolla myös vaihtoehto.

31-vuotias Eriksen siirtyi punaisiin paholaisiin vapaalla siirrolla Brentfordista kesällä 2022 ja on esiintynyt ManU-paidassa yli 50 kertaa. Tällä kaudella vastuuta on kuitenkin tullut enää vain vaihtelevasti. Loukkaantumiset ovat vaivanneet miestä tällä kaudella ja ManU:n keskikentän superlupaus, Kobbie Mainoo, on ryövännyt tältä paljon peliaikaa.

Tanskalaisen sopimus Unitedin kanssa kestää kesään 2025 saakka. Mikäli jatkosopimusta ei synny, olisi tuleva kesä käytännössä viimeinen mahdollisuus saada miehestä kohtuullinen korvaus siirotmarkkinoilla.

United ei hankkinut tammikuun siirtoikkunassa ainuttakaan uutta pelaajaa, mutta ovi kävi toiseen suuntaan. Muun muassa Jadon Sancho palasi lainalla Borussia Dortmundiin ja nyt Eriksen saattaa olla seuraava.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset