Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Joko riitti? – Onko Chelsea valmis luopumaan megahankinnastaan?

Enzo Fernandez, Chelsea.
AOP

Valtavalla rahasummalla Chelseaan hankittu Enzo Fernandez on tullut lähteiden mukaan katumapäälle ja haaveilee maisemanvaihdoksesta. Tilannetta vaikeuttaa kuitenkin miehen mammuttimainen vuoteen 2031 asti ulottuva sopimus.

Chelsea on käyttänyt viime vuosina jätjettömät määrät rahaa uusiin pelaajiin. Länsi-Lontoossa oltiin todella aktiivisia myös viime kesän siirtomarkkinoilla, mutta toistaiseksi omistajaportaan valitsema taktiikka ei ole tuottanut hedelmää.

Viime vuoden korpivaellus on saanut tällä kaudella jatkoa, eikä uudeksi päävalmentajaksi palkattu Mauricio Pochettino ole pystynyt kääntämään sinisten kurssia. Chelsea on pudonnut sarjan keskikastiin, jonka myötä tunnelman joukkueen sisällä on raportoitu olevan äärimmäisen kireä.

Benficasta viime vuoden tammikuussa valtavalla, yli 120 miljoonan euron siirtosummalla saapunut Enzo Fernandez on 90minin saamien tietojen mukaan saanut tarpeekseen joukkueen rämpimisestä.

Runsaasti vastuuta saanut argentiinalainen on jäänyt Stamford Bridgellä todella kauas parhaastaan ja onnistunut tekemään tällä kaudella vain kaksi liigamaalia.

MM-kultaa Albicelesten kanssa juhlineen Fernandezin huhutaan katuvan siirtoaan Lontooseen ja haaveilevan seurasiirrosta. Tämä vaikuttaa kuitenkin suhteellisen epätodennäköiseltä vaihtoehdolta, sillä hänen sopimuksensa umpeutuu vasta vuonna 2031.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset