Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Liverpool virittelee kovaa hankintaa! – Juventus menettämässä kultakimpaleensa?

Federico Chiesa
AOP

Liverpoolin uutisoidaan pitävän tarkalla silmällä Federico Chiesan tilannetta. Juventuksen tähtipelaaja ei ole toistaiseksi päässyt yhteisymmärrykseen jatkosopimuksesta nykyisen palkanmaksajansa kanssa.

Liverpoolissa puhaltaa kuluvan kauden jälkeen uudet tuulet, sillä pitkään joukkuetta valmentanut Jürgen Klopp ilmoitti astuvansa syrjään. Managerivaihdoksen lisäksi muutoksia on odotettavissa myös pelaajarintamalla ja useamman nykyisen Reds-tähden jatko on huhujen mukaan vaakalaudalla.

Poolin odotetaan olevan suhteellisen aktiivinen tulevan kesän siirtomarkkinoilla ja joukkueeseen on linkitetty viime aikoina muutamia korkean profiilin pelaajia. Yksi esiin nousseista nimistä on Juventusta edustava Federico Chiesa.

26-vuotias laitahyökkääjä on kuulunut jo vuosikausia Serie A:n kirkkaimpien tähtien joukkoon, mutta lukuisat loukkaantumiset ovat varjostaneet hänen uraansa. Tällä kaudella Chiesa on pelannut 18 liigaottelua, joiden aikana hän on tehnyt kuusi maalia ja antanut kaksi maalisyöttöä.

Bianconeri haluaa tiettävästi pitää pelaajastaan kiinni, mutta italialainen ei ole toistaiseksi lämmennyt seuran tekemälle jatkosopimustarjoukselle. Chiesan voimassa oleva pahvi umpeutuu vuonna 2025, joten kesällä saattaa alkaa tapahtua, jos Liverpool lyö riittävän paksun rahatukun pöydälle.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A