Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Ohoh! La Ligassa säväyttänyt entinen ManU-tähti matkalla yllättävään osoitteeseen?

Mason Greenwood, Getafe.
AOP

Mason Greenwood on tehnyt vaikutuksen laina-aikanaan Getafessa tällä kaudella. On todennäköistä, Manchester United päästää hänet lähtemään kauden päätyttyä pysyvällä siirrolla, jos uudet omistajat eivät muuta seuran kantaa 22-vuotiaan pelaajan tulevaisuudesta.

Mason Greenwoodia on yhdistetty viime kuukausina Espanjan suurimpiin seuroihin. Raporttien mukaan Real Madrid, Barcelona ja Atletico Madrid ovat kaikki tiedustelleet hänen palveluksiaan kauden eri vaiheissa.

Football Espanan saamien tietojen mukaan etenkin Atletico on erittäin kiinnostunut tarjoamaan Greenwoodille sopimusta. Englantilaisen kerrotaan olevan Colchonerosin ostoslistalla tulevan kesän siirtoikkunaa ajatellen.

Greenwoodin lainasopimus Getafen kanssa on päättymässä kuluvan kauden päätyttyä, jonka jälkeen hänen on määrä palata Manchester Unitedin vahvuuteen. Miehen ei uskota kuitenkaan odoteta jatkavan uraansa sateisilla saarilla, ellei ManU:n omistajaportaassa tapahtuneet muutokset aukaise portteja hänen paluulleen.

Hyvässä iskussa tällä kaudella ollut Greenwood voisi sopia pelillisten ominaisuuksiensa puolesta hyvin Atletin palettiin. Juoksuvoimainen laitahyökkääjä on pelannut tällä kaudella 19 La Liga-peliä, joiden aikana hän on onnistunut viisi kertaa maalinteossa ja merkkauttanut neljä syöttöpistettä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta La Liga