Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Chelsea-pomolle hetken helpotusta tukalaan tilanteeseen: “Muut asiat huolestuttavat minua, mutta ei jalkapallo”

Mauricio Pochettino
AOP

Paine Chelsea-pomo Mauricio Pochettinon ympärillä helpotti hieman joukkueen eilisen FA Cup-voiton myötä ja argentiinalaisluotsi vakuuttelee olevansa “rentoutuneempi kuin koskaan” sinisten johdossa.

Mauricio Pochettinon asema Pohjois-Lontoossa on ollut huhujen mukaan vaarassa jo pidempään. Mies itse vakuutteli aiemmin tällä viikolla, että välit niin pelaajien kuin seuran omistajienkin kanssa ovat täysin kunnossa ja seuran sisällä tehdään yhdessä töitä suunnan muuttamiseksi.

Moni futisfani uskoi viime viikonlopun ruman 1-4 Wolves-tappion olevan viimeinen pisara argentiinalaisvalmentajalle. Keskiviikon FA Cupin voitto toi kuitenkin ainakin hetkellisesti hieman helpotusta Chelsean tukalaan tilanteeseen.

Siniset kaatoivat eilen FA Cupin neljännen kierroksen uusintaottelussa Aston Villan vakuuttavasti 1-3.

– Muut asiat huolestuttavat minua elämässä, mutta ei jalkapallo. Tänään olin rennompi kuin koskaan, koska tiesin joukkueen suoriutuvan, Pochettino vakuutteli keskiviikon Aston Villa -voiton jälkeen.

– Tiedät, kun pelaajat ovat kanssasi ja välittävät sinusta. Tunsin sen [Wolvesille kärsityn] tappion jälkeen, mies totesi.

Pochettino näkee, että nuoreen joukkueeseen kohdistuva hurja paine voi olla hetkittäin liikaa. Mies jatkaa kuitenkin vakuuttelua, että joukkueen sisällä tavoitteet ja suunta ovat yhteiset.

– Puhumme Valioliigan nuorimmasta joukkueesta, mutta odotukset ovat niin korkealla. On normaalia, että joskus pelaajat tuntevat paineita olla neljän parhaan joukossa ja haastaa suuria asioita. Ei ole helppoa hallita näitä asioita, Pochettino myönsi.

– Uskomme 200-prosenttisesti. Ehkä ympärillämme on jonkin verran melua, mutta se on vain jalkapalloa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga