Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Harry Kane pelaa elämänsä kautta, mutta kaikki on vaarassa sulaa käsiin: “Olen tehnyt selväksi, että…”

Harry Kane tavoittelee Bundesliigan mestaruutta Bayern Münchenin kanssa
AOP

Harry Kane jätti Tottenhamin viime kesänä ja siirtyi Bundesliigaan Bayern Münchenin riveihin mestaruuspokaalien toivossa.

Englantilaistähti Harry Kane on vakuuttanut Saksan jättiläisissä niin fanit kuin asiantuntijatkin, mutta todellinen mittari miehen onnistumisesta seurassa lienee se, nostaako Bayern kauden lopuksi pokaaleja.

Kane on jo nyt kirjoittanut nimensä Bundesliigassa historiankirjoihin sekä Bayern-fanien sydämiin. Robert Lewandowski, kuka?

Englantilaistähti on elokuun siirtonsa jälkeen tehnyt Bayern-paidassa 28 maalia ja antanut kahdeksan syöttöä 27 pelaamassaan ottelussa. Näistä maaleista 24 on syntynyt Bundesliigassa, mikä oikeuttaa Kanen myös ennätykseen suurimmasta maalimäärästä pelaajan ensimmäisissä 20 esiintymisessä Bundesliigassa.

– Olen aina äärimmäisen ylpeä, kun teen tällaisia ennätyksiä. En aseta niitä itselleni tavoitteiksi tai mitään, mutta kun niistä kuulee ja ihmiset puhuvat niistä, se tarkoittaa tietysti, että teet jotain todella hyvin, Kane totesi BBC Sportin haastattelussa.

Englantiin jäämällä Kanella olisi ollut hyvä mahdollisuus saada nimiinsä Valioliigan kaikkien aikojen maalikuninkuus. Hyökkääjä valitsi kuitenkin pokaalien tavoittelun henkilökohtaisten ennätysten sijaan.

– Olen tehnyt selväksi, että haluan voittaa joukkuepokaaleja ja se on yksi niistä asioista, jotka ovat puuttuneet uraltani tähän mennessä, Kane myönsi.

Parhaillaan Bayern on Bundesliigassa toisena, kaksi pistettä Bayer Leverkusenia perässä. Kane ei kuitenkaan omien sanojensa mukaan “aio panikoida”, vaan jatkaa työtä mestaruuden eteen.

– Aion pitää pääni alhaalla, jatkaa parhaani tekemistä joukkueen eteen ja toivottavasti se alkaa hyvällä voitolla lauantaina.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Bundesliiga