Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Huuhkajat

Huuhkajilla huonoin mahdollinen tuuri! – Näin Markku Kanerva reagoi Suomen lohkoon Kansojen liigassa

Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva
AOP

Arpaonni ei ollut Suomen jalkapallomaajoukkueen Huuhkajien puolella Kansojen liigan lohkoarvonnassa. Suomen kanssa samaan lohkoon arvottiin Englanti, Irlanti sekä Kreikka.

Suomi arvottiin Pariisissa järjestetyssä arvonnassa kakkoskorissa. Kansojen liigan A-liigasta tulevaksi kaudeksi B-liigaan pudonnut Englanti, oli arvonnan ykköskorista kovin mahdollinen vastustaja.

Kolmoskorista Huuhkajat onnistuivat välttämään Slovenian, mutta Irlanti oli korin toiseksi korkeiten rankattu. Myös Kreikka oli oman korinsa toiseksi kovin vaihtoehto, joten arpaonni ei varsinaisesti Huuhkajia suosinut.

– Kyllähän se oli tiedossa, että B-liigassa on kovia maita. Kovin niistä tuli nyt meidän lohkoomme, Huuhkajien päävalemntaja Markku Kanerva reagoi arvontaan Palloliiton sivuilla.

Kanerva ennakoi Suomen tulevista otteluista kovia, mutta mielenkiintoisia.

– Emme ole kohdanneet Englantia pitkään aikaan. Odotan sitä kohtaamista todella innolla, Kanerva jatkoi.

– Kokonaisuutena arpaonni oli ihan OK. Lohko on erittäin mielenkiintoinen. Uskon, että jokaisessa ottelussa tulee olemaan hyvä meininki. Olen varma, että nämä vastustajat houkuttelevat myös kannattajiamme katsomoon, Kanerva tuumi

Syksyn Kansojen liigan ottelut käynnistyvät syyskuun 5. päivä.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Huuhkajat