Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-karsinnat

Suomella tyly arpaonni! – Huuhkajat kohtaa Walesin jatkokarsinnoissa: “Kaikki on mahdollista”

Markku Kanerva
AOP

Markku Kanervan valmentaman Suomen A-maajoukkueen tie ensi kesänä pelattaviin EM-kisoihin näyttää suhteellisen kivikkoiselta. Huuhkajat pelaa maaliskuussa jatkokarsintoja, joissa vastaan asettuu Wales.

EM-kisojen jatkokarsintojen arvonnat on suoritettu. Kuten hyvin tiedetään, Suomi jäi omassa karsintalohkossaan suorien jatkopaikkojen ulkopuolelle, joten Markku Kanervan miehistö joutui jännittämään torstain arvontoja.

Suomen arpaonni ei ollut parhaimmasta päästä, sillä Huuhkajat päätyivät niin kutsutulle A-polulle, jossa vastaan asettuu kotiyleisönsä edessä pelaava Wales. Otteluparin voittaja saa vastaansa Puolan ja Viron välisen kamppailun voittajan.

Jos Suomi onnistuu kukistamaan Walesin, pääsee huuhkajalauma pelaamaan viimeisen jatkokarsintaottelunsa Olympiastadionilla. On kuitenkin selvää, että Wales tulee asettamaan hurjan haasteen ja Suomen on yllettävä parhaimpaansa, jotta EM-unelma säilyy hengissä.

– Arpa ei ollut ihan suosiollinen, sieltä tuli se kovempi vaihtoehto. Walesista meillä on kokemuksia Nations Leaguesta. Wales on kova joukkue, se on ihan selvä, päävalmentaja Markku Kanerva kommentoi Palloliiton verkkosivujen mukaan.

– Positiivista oli se, että jos voitamme Walesin, saamme finaalin kotikentälle. Silloin meillä olisi takana varmasti ihan huikea kannustus. Ei mikään optimaalinen arvontatulos, mutta kaikki on mahdollista, Kanerva jatkoi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-karsinnat